Boltrics aanwezig op negende editie ICT & Logistiek

Boltrics aanwezig op negende editie ICT & Logistiek

Op 30 en 31 oktober 2013 vindt de negende editie plaats van ICT & Logistiek, het meest complete evenement op het gebied van ICT-toepassingen in de logistieke keten. Boltrics nodigt u uit, kom naar onze stand en maak kennis met onze oplossingen voor logistiek dienstverleners, gebaseerd op Microsoft Dynamics!

In deze moeilijke economische tijden is het van groot belang u te onderscheiden van uw concurrent en tegelijkertijd uw kosten te drukken. Dat onderscheiden doet u natuurlijk met uw expertise maar uw kosten drukken, daar kunnen wij voor u een rol in spelen. Standaardisatie en verhoogde efficiency gaan bij ons hand in hand. Tegelijkertijd leveren wij hypermoderne en flexibele oplossingen, die voorkomen het maken van duur maatwerk en beperken arbeidsintensieve processen op een slimme en eenvoudige manier. Wij durven de stelling aan dat automatiseren goedkoper en beter kan.

Nieuwsgierig? Kom dan naar de beurs en laat u informeren op onze stand, hal 3 stand B057.

Geplaatst door:
Daphne Tollenaar

Marketing & Communication