Nekovri Dynamics & 3PL Dynamics: Certified for Microsoft Dynamics NAV

Certified for Microsoft Dynamics NAV 2015

Nekovri Dynamics & 3PL Dynamics: Certified for Microsoft Dynamics NAV

Op 30 juni 2015 zijn 3PL Dynamics en Nekovri Dynamics door Microsoft gecertificeerd voor Dynamics NAV 2015, wat betekent dat onze oplossingen wederom voldoen aan de hoogste eisen die Microsoft stelt aan software van haar partners. Door te voldoen aan de certificeringsvoorwaarden, mag onze software voor de komende 2 jaar het certificeringslogo Certified for Microsoft Dynamics (CfMD) dragen.

3PL Dynamics / Nekovri Dynamics zijn uitvoerig, en onafhankelijk, getest door VeriTest (onderdeel van Lionbridge) op ontwikkelkwaliteit en compatibiliteit met Microsoft Dynamics NAV. Voorwaarde voor de certificering is dat 10 klanten de oplossing aanbevelen, wat voor Boltrics geen probleem is, omdat meer dan 40 klanten met de oplossingen werken. Tevens is vereist dat de software partner de Gold Certified Partnerstatus heeft.

“Software oplossingen met ‘Certified for Dynamics NAV’ accreditatie voldoen aan Microsofts hoogste kwaliteitseisen, waardoor wij bedrijven kunnen garanderen dat die oplossingen werken in combinatie met hun Microsoft Dynamics oplossing.”, zegt Doug Kennedy, vice president Microsoft Dynamics Partners. “Microsoft feliciteert Boltrics met het behalen van de Certified for Microsoft Dynamics status voor 3PL Dynamics en Nekovri Dynamics’.

Jan Bolks, Algemeen Directeur Boltrics Group: “Boltrics stelt hoge eisen aan haar software ontwikkelaars. We bieden onze klanten in de logistiek dienstverlening de beste software oplossingen en zorgen dat ze altijd up-to-date op de nieuwste versie werken. De toekenning van het Microsoft certificaat is de bevestiging van onze eigen kwaliteitsstandaard. Voor onze (toekomstige) klanten is het certificaat de bevestiging dat ze kiezen voor kwaliteit, continuïteit en zekerheid.“

Geplaatst door:
Daphne Tollenaar

Marketing & Communication