Strategisch Partnership faveo AG en Boltrics voor 3PL Dynamics in Duitsland

faveo

Strategisch Partnership faveo AG en Boltrics voor 3PL Dynamics in Duitsland

Boltrics Professionals is een strategisch partnership aangegaan met faveo AG om haar oplossing 3PL Dynamics op de Duitse markt te brengen. faveo AG heeft onder andere oplossingen voor groothandel, productie en de delfstoffensector, gebaseerd op Dynamics NAV. Daar komt nu logistiek dienstverlening bij. Door dit partnership krijgen nu ook Duitse logistiek dienstverleners toegang tot de succesvolle 3PL Dynamics oplossing.

“Wij bieden onze klanten in diverse sectoren, oplossingen op maat, vanuit de cloud of lokaal geïnstalleerd”, zegt Christoph Eberz, directeur van faveo. ‘Door de samenwerking met Boltrics zijn wij nu in staat een oplossing toe te voegen aan ons portfolio, speciaal voor de logistieke sector. Daarmee geven wij bedrijven in de logistiek dienstverlening de mogelijkheid om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren.”

“3PL Dynamics is in Nederland erg succesvol. Veel van onze Nederlandse klanten opereren internationaal”, zegt Jan-Cornell van Ekris, Director Sales & Marketing van Boltrics. “Wij zijn er trots op dat onze oplossing nu ook beschikbaar is voor Duitse ondernemingen. Bovendien kunnen wij door de samenwerking met faveo implementaties en ondersteuning voor Duitse vestigingen van Nederlandse bedrijven nu nog makkelijker aanbieden.”

Over Faveo

faveo AG is leverancier van ERP-oplossingen (Enterprise Resource Planning), gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. faveo werd opgericht in 1995 en heeft haar hoofdkantoor in Essen.  Tot de klanten behoren bedrijven in handel en industrie, de commodity sector en de logistieke sector.

Geplaatst door:
Daphne Tollenaar

Marketing & Communication