Continue innovatie met NAV2017

NAV 2017

Continue innovatie met NAV2017

Uw klanten stellen steeds hogere eisen aan uw dienstverlening. Een EDI verbinding met het systeem van uw klant is bijna een vereiste en via een app wenst uw klant realtime inzicht in de laatste stand van zaken. Kunt u niet voldoen aan deze wensen, dan kiest hij voor uw concurrent.

Met de softwareoplossing van Boltrics weet u dat u altijd op de laatste versie van Microsoft Dynamics werkt en profiteert van de laatste technologische mogelijkheden. Zo heeft Microsoft met de nieuwe NAV2017 weer enorme vooruitgang geboekt.

Welke zaken zijn er verbeterd?

  • Als eerste de cloud ondersteuning. Alles gaat naar de cloud of werkt samen met de cloud. Met deze nieuwe versie is samenwerken in en met de cloud enorm verbeterd.
    Onder andere door de aanmeldopties met het Azure domein ‘aanmelding’, data uitwisseling via Azure cloud en hybride installaties (gedeeltelijk cloud en gedeeltelijk lokaal).
  • Daarnaast is de samenwerking met Office 365 verbeterd. Belangrijke zaken waar Microsoft over praat zijn de integratie met Power BI en de koppeling met Outlook en Word voor meer gebruiksgemak.
  • Een belangrijke verbetering is de web-user interface (zonder installatie) waarmee uw medewerkers én uw klanten kunnen werken met uw data via desktop, tablet en smartphone. Technologisch grote stappen vooruit!
  • De standaard Workflow bevat meerdere verbeteringen.
  • Vlottere integratie met Dynamics CRM.
  • Verbeterde versie van de Universal App. Met de release van NAV2017 hebben we wijzigingen doorgevoerd om het maken van foto’s met de app, bijvoorbeeld met een smartphone of tablet, eenvoudiger te maken en los te koppelen van de module Document Capture. Dit betekent dat onze klanten – zonder additionele modules aan te schaffen – vanaf nu gebruik kunnen maken van deze app. Meer informatie over de app vindt u op onze blog >>

 

Wat zijn de voordelen voor uw organisatie?

Deze nieuwe versie geeft Boltrics de mogelijkheid om – naast nieuwe technieken – ook functionaliteiten te bouwen die u direct kunt gebruiken. Maak bijvoorbeeld met de Phone App foto’s die u direct koppelt aan in- en uitslagen. Daarnaast biedt deze technologie de mogelijkheid om uw KPI set met Power BI inzichtelijk te maken.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Boltrics via +31 318 742550 of per e-mail via sales@boltrics.nl.
Geplaatst door:
Daphne Tollenaar

Marketing & Communication