Event: Digital transformation binnen airfreight | 20 april 2017

Event: Digital transformation binnen airfreight | 20 april 2017

Event: Digital transformation binnen airfreight | 20 april 2017

Als logistiek dienstverlener binnen de luchtvracht bent u de spin in het web en werkt u intensief samen met andere partijen in de keten. Vanzelfsprekend houdt u graag alle aspecten van uw luchtvracht processen onder controle. Benieuwd hoe anderen dat doen? Op donderdag 20 april deelt Eric Aarsen, Managing Director bij VCK Logistics Airfreight, hoe zij hun airfreight specifieke processen ondersteunen en geeft hij tips voor het selecteren van een nieuwe softwareoplossing.

“Hoe pakt VCK Logistics Airfreight dat aan?”

Niet verschillen, maar overeenkomsten liggen ten grondslag aan het softwareplatform van Boltrics – de totaaloplossing voor logistiek dienstverleners gebaseerd op Microsoft Dynamics. Om die kennis te delen, organiseert Boltrics op donderdag 20 april in samenwerking met VCK en Microsoft specifiek voor logistiek dienstverleners in de luchtvracht een bijeenkomst bij Microsoft Nederland op Schiphol. Leer tijdens deze middag meer over Microsofts’ visie op digital transformation en hoe Boltrics dit vertaalt naar logistiek dienstverleners. Daarnaast deelt VCK Logistics Airfreight hoe zij het gehele luchtvracht traject – van verlader tot ontvanger, zowel import als export, inclusief WMS, TMS, Douane en tarieven management – met de Airfreight oplossing van Boltrics aansturen.

Meer weten of direct aanmelden

Klik hier voor meer informatie of om u aan te melden voor de bijeenkomst >>

Geplaatst door:
Daphne Tollenaar

Marketing & Communication