Webinar: Optimaliseer uw airfreight processen met Boltrics software

Paperless Goods Tracking System | Boltrics

Webinar: Optimaliseer uw airfreight processen met Boltrics software

De luchtvrachtindustrie moet snel moderniseren en zich richten op het leveren van kwalitatief hoogstaande service. Dat roept brancheorganisatie IATA op in een recent uitgebracht rapport. Wat komt daarbij kijken? Hoe houdt u grip op de zaak? En hoe informeert u klant, douane en andere betrokken partijen?

Bekijk dan ons webinar. Daarin legt Matthijs Smittenaar in 30 minuten hoe u eenvoudig de bijkomende processen voor luchtvracht afhandeling kunt ondersteunen. Voor het volledige traject van deur tot deur. Daarnaast delen we de nieuwste productontwikkelingen binnen onze airfreight software waarmee u de volgende stap kunt zetten in digitalisering.

De volgende onderwerpen komen tijdens het webinar aan bod:

  • Digital transformation binnen de airfreight industrie
  • Meerdere systemen versus een geïntegreerde oplossing
  • Integratie en koppelingen

Bekijk het webinar

Vul hieronder uw gegevens in en bekijk het webinar direct

  • * Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Geplaatst door:
Daphne Tollenaar

Marketing & Communication