Verbeter uw bedrijfsprocessen voor een verhoogde productiviteit

Productivity

Verbeter uw bedrijfsprocessen voor een verhoogde productiviteit

De vraag naar uw dienstverlening blijft groeien en daarmee ook uw organisatie. Maar heeft u de juiste tools of processen tot uw beschikking om te anticiperen op de (specifieke) eisen en wensen van uw klanten of een langdurige relatie op te bouwen? Het is tijd om IT in te zetten als een flexibele, betaalbare aanjager van innovatie.

U heeft technologie nodig die uw organisatie ondersteunt: betaalbare technologie die uw toekomstige groei niet beperkt. Een oplossing afgestemd op de specifieke processen van logistiek dienstverleners die u niet vermoeien met de complexiteit van traditionele ERP-systemen. Zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf en uw klanten.

  • Afgestemd op logistiek dienstverleners: Onze software is er voor én door de branche. Samen met de logistieke sector bouwen wij continu aan de branche standaard: een modulaire totaaloplossing waarvan u zelf bepaalt wat u gebruikt. Functionaliteiten worden branche breed ontwikkeld en gedeeld. Al onze klanten werken op eenzelfde versie en daardoor zijn we in staat om updates te automatiseren. Hierdoor is uw software altijd up-to-date, ook jaren na de implementatie.
  • Ondersteun groei: Dynamics NAV – de zakelijk oplossing van Microsoft – kan snel geïmplementeerd en gemakkelijk onderhouden worden. Daarnaast kunt u uw oplossing schalen naarmate uw behoeften veranderen of uw bedrijf groeit. Door uw finance, supply chain en salesprocessen te automatiseren, kunt u de productiviteit verhogen en kosten verminderen.
  • Blijf in contact met klanten. Een geïntegreerde bedrijfsoplossing kan u helpen beter inzicht te krijgen in uw klanten, de verkoop te beheren en te vergroten, winstgevend te blijven en klantenrelaties te behouden. De data gedreven oplossing helpt u succesvol te blijven.
  • Doe overal zaken. Ongeacht welke devices uw team gebruikt of waar ze werken, biedt Dynamics NAV toegang tot de belangrijke gegevens om een betere service te leveren en te reageren op de snelheid van de business.

 

Begin vandaag. Met flexibele, schaalbare technologie die uw operationele processen vereenvoudigen en u efficiënter laten werken, heeft u wat u nodig heeft om uw bedrijf verder te ontwikkelen en klantenrelaties te verbeteren. Boltrics is er om u te begeleiden tijdens elke stap. We laten u graag zien hoe 3PL- of Nekovri Dynamics u kan helpen de transitie te maken – nu en in de toekomst.

Download ons gratis e-book voor meer inzicht:

  • * Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.
Daphne Tollenaar
Geplaatst door:
Daphne Tollenaar

Marketing & Communication