Webinar: Verlies geen business met de nieuwste EDI technologie

Webinar EDI

Webinar: Verlies geen business met de nieuwste EDI technologie

Digitalisering zorgt voor een radicale verandering in de logistieke sector. Tegelijkertijd lijkt de toenemende complexiteit binnen de supply chain niet te stuiten en verandert het eisenpakket van uw klanten. Zo zijn er al bedrijven – ook in onze klantenkring – die niet langer een ouderwetse vorm van EDI accepteren. Alles draait om een realtime, bi-directionele uitwisseling van data. Kunt u ze dat niet bieden? Dan gaan ze naar uw concurrent.

Eist ook uw opdrachtgever dat u gebruik maakt van de nieuwste EDI-technologie? Maakt u al gebruik van EDI, maar bent u bang dat deze niet langer voldoet aan de toenemende eisen? Of wilt u niet langer afhankelijk zijn van een derde partij voor uw EDI-verbinding?

In 20 minuten deelt David van der Horst, Cloud Solution Architect bij Boltrics, de nieuwste mogelijkheden van EDI. Zo laat hij zien hoe de integratie van EDI met uw WMS zorgt voor een naadloze informatiestroom en een efficiëntere samenwerking met uw klanten. Ongeacht het systeem waarvan ze gebruik maken.

Tijdens dit webinar:

  • Leert u hoe u uw communicatie vereenvoudigt en uw processen stroomlijnt met de standaard koppelingen die beschikbaar zijn in de berichtenbibliotheek.
  • Ziet u hoe de oplossing perfect aansluit op uw Dynamics-oplossing.
  • Weet u hoe u verschillende systemen met elkaar laat communiceren – ongeacht de achterliggende techniek.
  • En krijgt u een sneak preview van de integratiemogelijkheden die op stapel staan.

 

Bekijk het webinar

Vul hieronder uw gegevens in en bekijk het webinar:

  • * Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

 

Daphne Tollenaar
Geplaatst door:
Daphne Tollenaar

Marketing & Communication