Webinar: Hoe u een vliegende start kunt maken met e-fulfilment

Webinar Transsmart & Boltrics

Webinar: Hoe u een vliegende start kunt maken met e-fulfilment

Met de booming business rondom e-commerce wagen steeds meer logistieke dienstverleners de overstap naar e-fulfilment. Is uw onderneming klaar voor deze transitie? En hoe zit het met de veranderpijn?

Het vraagt om een verandering van uw bedrijfsprocessen om de eisen van verschillende (kleinere) klanten te honoreren. Denk daarbij aan paperless communicatie tot en met toenemende eisen wat betreft bezorgopties en customer service. Hoe houdt u uw klanten geïnformeerd en tevreden? En hoe voorkomt u dat handling- en transportkosten de pan uit rijzen?

In 20 minuten delen we samen met Transsmart, onze partner voor innovatieve verzendsoftware, hoe u uw gehele logistieke proces van aankoop tot en met aflevering efficiënter, inzichtelijker, flexibeler én goedkoper kunt maken. Zo tonen we hoe u eenvoudig nieuwe klanten aansluit, handling- en transportkosten onder de duim houdt en vanuit uw control tower klanten moeiteloos informeert.

Tijdens dit webinar leert u hoe u:

  • Direct inzicht krijgt in de goedkoopste en/of snelste bezorgoptie
  • Per pallet 20 seconden aan handlingtijd kunt besparen
  • De klanttevredenheid gemakkelijk kunt verhogen met proactieve communicatie opties
  • En snel een operatie kunt opstarten – volledig afgestemd op de wensen van uw klant

Bekijk het webinar

Vul het formulier in en bekijk het webinar:

  • * Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Geplaatst door:
Daphne Tollenaar

Marketing & Communication