Webinar: Document Capture: Scan, herken en registreer.

Webinar Document Capture | Boltrics

Webinar: Document Capture: Scan, herken en registreer.

Elke dag stromen er weer nieuwe documenten binnen – of ze nu per post op uw bureau worden bezorgd of verschijnen in uw mailbox. Van opdracht-, en orderbevestigingen tot in- en uitslagdocumenten, CMR’s, certificaten en inkoopfacturen. Eén voor één moeten ze behandeld en verwerkt worden.

Overkomt het u door alle hectiek weleens dat u een CMR vergeet te delen met uw klant? Is er onduidelijkheid of goederen nu wel of niet zijn afgeleverd? Blijven getekende vrachtbrieven en/of facturen (onbedoeld) liggen op het bureau van u of uw collega? Verspil niet langer tijd aan het handmatig inscannen en koppelen van documenten of het manueel invoeren van data in Microsoft Dynamics, en ontdek de mogelijkheden van Document Capture.

In een webinar van 20 minuten deelt Brian van Middendorp, Customer Success Consultant bij Boltrics, de mogelijkheden en voordelen van Document Capture. Zo toont hij hoe u vanaf elke locatie de gewenste documenten kunt scannen en direct automatisch kunt importeren in Microsoft Dynamics. Van herkenning tot verwerking. Neem afscheid van uw fysieke papierenarchief. Creëer met Document Capture één centrale bron – een digitaal dossier – waarmee u documenten gemakkelijk terug kunt vinden, miscommunicatie kunt voorkomen en het aantal klachten kunt reduceren.

Leer in 20 minuten meer hoe u:

  • Voorkomt dat facturen tussen wal en schip vallen
  • Miscommunicatie eenvoudig voorkomt en de klanttevredenheid verhoogt
  • Gegevens in de juiste velden van Microsoft Dynamics invoert met vooraf gedefinieerde documentensjablonen

Bekijk het webinar

Vul het formulier in en bekijk het webinar:

  • * Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Geplaatst door:
Daphne Tollenaar

Marketing & Communication