Laat u inspireren tijdens de WMS-dag op woensdag 21 maart

WMS-Dag

Laat u inspireren tijdens de WMS-dag op woensdag 21 maart

Data wint steeds meer en meer aan belang. Systemen als WMS zijn een belangrijk tool en tevens een bron van belangwekkende data. Maar hoe weet u of u die data op de juiste manier interpreteert? Waar moet u opletten? En wat zijn de lessons learned van vakgenoten?

Reserveer dan woensdag 21 maart voor de 23e editie van de WMS-dag in congrescentrum 1931, Den Bosch. Tijdens deze dag gaan ruim 350 vakgenoten uit de branche in op het belang van data en de manier waarop logistieke processen in een snel tempo worden ‘verdigitaliseerd’ tegen de achtergrond van belangrijke trends als IoT (Internet of Things), big data en blockchain. En het gevaar dat dreigt dat daardoor belangrijke aspecten in het vernieuwingsproces even terzijde worden geschoven, zoals de human factor. Behalve inspirerende sessies over de nieuwste mogelijkheden en innovaties biedt het programma volop ruimte voor verhalen uit de praktijk van ervaren WMS-gebruikers.

Enkele onderwerpen die op 21 maart aan bod komen:

  • Hoe selecteert u een WMS?
  • Welke pakketten zijn er en wat zijn de functionele verschillen?
  • Wat zijn de valkuilen bij het implementeren van een WMS?
  • WMS online en andere trends
  • Magazijnprocessen continu verbeteren met WMS
  • De rol van WMS binnen e-commerce
  • Optimaal benutten van alle mogelijkheden binnen WMS

 

Bezoek de WMS-dag gratis

Wilt u ook graag aanwezig zijn? Klik dan hier om u aan te melden voor gratis toegang.

Benieuwd wat u kunt verwachten op 21 maart?

Bekijk dan onderstaande after movie van de WMS dag 2017.

Geplaatst door:
Daphne Tollenaar

Marketing & Communication