Boltrics aanwezig als partner op jubileumeditie ITT-event 2018

Nieuws: Boltrics aanwezig als partner op jubileumeditie ITT-event 2018 | Boltrics

Boltrics aanwezig als partner op jubileumeditie ITT-event 2018

De logistieke sector is continu volop in beweging. ICT is onlosmakelijk verbonden aan de branche en big data wordt steeds belangrijker. U wilt als logistiek ondernemer natuurlijk klaar zijn voor de toekomst, maar wat kunt u allemaal verwachten? Om u op de hoogte te brengen van de laatste digitale ontwikkelingen binnen de sector organiseert Trimble Transport & Logistics op donderdag 7 juni de tiende editie van het ITT-event.

Digitale ontwikkelingen

Tijdens deze editie staan alle nieuwe digitale ontwikkelingen centraal. Denk bijvoorbeeld aan robotisering, Internet of Things of duurzaam en data-gedreven ondernemen. Ook dit jaar mag Boltrics zich partner noemen van het evenement en wij delen graag onze kennis over IT-trends en innovaties binnen de branche met u.

BAS Group én Melis Logistics delen hun ervaringen op 7 juni

Twee van onze klanten, BAS Group en Melis Logistics, staan donderdag 7 juni op het ITT-podium en delen hun praktijkervaringen met u. Daarnaast is Boltrics aanwezig op het informatieplein en tonen we de mogelijkheden van dé branche standaard voor de logistieke sector. Ons platform helpt al meer dan 90 klanten meer uit hun klantdata te halen. Met hun input omtrent bedrijfsprocessen weten wij vervolgens weer beter wat belangrijk is binnen de sector, zodat we onze oplossing exact kunnen afstemmen op wat de branche nodig heeft. Zo hopen wij met zijn allen ook uw organisatie voor te bereiden op de digitale toekomst!

Zien wij u ook op het Trimble ITT-event 2018?

Bezoek het ITT-event gratis

Wilt u ook aanwezig zijn? Voor transporteurs en vervoerders is toegang gratis. Bekijk hier het programma of bestel direct uw toegangskaarten >>

Praktische informatie

Trimble Transport & Logistics
ITT-event 2018: Innovatie & Technologie in Transportmanagement
Donderdag 7 juni 2018 van 12.00 – 20.00 uur
Expo Houten: Meidoornkade 24 in Houten

Geplaatst door:
Luc Ligtenbelt