Ga samen met Boltrics voor Smart Warehousing op ICT & Logistiek 2019

ICT & Logistiek 2019 | Boltrics

Ga samen met Boltrics voor Smart Warehousing op ICT & Logistiek 2019

Wanneer we van een afstand naar de hedendaagse logistiek kijken, voelt het soms alsof we in een sciencefiction film beland zijn. Robots zijn veelal aanwezig, ze hebben zelfs kunstmatige intelligentie en communiceren gebeurt digitaal én automatisch. Dit is niet verrassend, want in de huidige markt is uiterst efficiënt werken noodzakelijk. Kosten stijgen namelijk nog steeds, terwijl de omzet niet of nauwelijks toeneemt. Tegelijkertijd is de arbeidsmarkt nog erg krap, dus u moet andere oplossingen bedenken om meer werk gedaan te krijgen. Maar wat? Hoe kunt u meegaan in het technologische geweld en toch uw klanten tevreden houden?

Ontmoet Boltrics in de Jaarbeurs op ICT & Logistiek 2019

Bent u ook op zoek naar slimmigheden om uw hoofd boven water te houden? Of wilt u vooroplopen in de strijd? Kortom, wilt u slimmer werken? Kom dan op 5, 6 en 7 november naar ICT & Logistiek in de Jaarbeurs in Utrecht en doe inspiratie op. U vindt Boltrics in hal 1 bij stand 01-B076. Wij denken graag mee met uw situatie en praten u met alle plezier bij over onze nieuwste ontwikkelingen voor logistiek dienstverleners.

Van slimme magazijnen tot efficiënte routeplanning

Het thema van ICT & Logistiek luidt dit jaar “Smart Warehousing”. Maar dit betekent niet dat de beurs zich beperkt tot magazijnen. Sterker nog, met subthema’s als Big Data & Analytics, Sales & Operations Planning, Transport & Distributie, Warehouse Automation en Supply Chain Management, raakt de beurs alle relevante thema’s voor logistiek dienstverleners. Deze thema’s ziet u terug bij de standhouders op de beursvloer én in het inhoudelijke programma. Bovendien vindt ICT & Logistiek dit jaar gelijktijdig plaats met Logistica, de belangrijkste vakbeurs op het gebied van logistiek en goederenstroombeheersing binnen de Benelux. Met uw ICT & Logistiek badge kunt u beide beurzen bezoeken.

Algemene informatie ICT & Logistiek 2019

 • Voor:
  • Professionals in de logistiek
 • Wanneer:
  • Dinsdag 5 november van 9:00 – 17:30
  • Woensdag 6 november van 9:00 – 17:30
  • Donderdag 7 november van 9:00 – 17:00
 • Waar:
  • Jaarbeurs Utrecht, Hal 1, stand 01-B076
 • Kosten:

 

Meld u gratis aan voor ICT & Logistiek 2019 én Logistica

Bent u erbij begin november? Wij heten u graag welkom bij onze stand.
 
Meld u gratis aan voor ICT & Logistiek 2019!

Luc Ligtenbelt
Geplaatst door:
Luc Ligtenbelt