Geef uw transportbedrijf een boost met de juiste Transport Management oplossing.

Runt u een transportbedrijf? Dan weet u als geen ander hoe moeilijk het is om aan de behoeften van uw klanten te voldoen en tegelijkertijd een gezonde positie te behouden. Verspilt u tijd aan het handmatig factureren van uw transportaanvragen? Verliest u klanten doordat u een zending heeft gemist? Of frustreert het u dat u niet aan de vraag van uw klant kunt voldoen?

Denkt u dat dat het TMS-systeem dat de grote bedrijven gebruiken ver buiten uw bereik ligt? Niets is minder waar. Want moderne technologie hoeft helemaal niet duur te zijn. Dankzij de cloud en technologische innovaties kunt u over dezelfde mogelijkheden en voordelen beschikken als multinationals. Zonder de bijbehorende kosten en investeringen.

365 for Transportation: Geef uw transportbedrijf een boost met de juiste Transport Management oplossing

Houd grip met een eenvoudig te gebruiken TMS

365 for Transportation is een online Transport Management Systeem (TMS). De oplossing is speciaal ontworpen en geoptimaliseerd voor de kleinere, maar groeiende transportbedrijven die hun transport- en financiële administratie willen verbeteren.

Maak bijvoorbeeld eenvoudig orders aan, stel trips samen en genereer facturen in één enkel systeem. Krijg daarnaast zonder moeite inzicht in de beschikbaarheid van uw resources en de voortgang van niet-geplande orders. Gaat er iets mis? Dan kunt u direct actie ondernemen.

Beheer eenvoudig uw bedrijf met een TMS in de cloud.

Verlaat het kantoor

Verlaat het kantoor

Wilt u uw kantoor kunnen verlaten, maar wel altijd direct toegang hebben tot uw gegevens?
En moedig uw zoon aan vanaf de zijlijn

En moedig uw zoon aan vanaf de zijlijn

Krijg toegang tot uw administratie waar en wanneer u maar wilt. Op elk gewenst device – zonder moeite.

De branche standaard voor transportbedrijven.

Bespaar tijd en geld met één geïntegreerde oplossing
Uren uw administratie doorspitten, behoort tot de verleden tijd. Alle gegevens zijn beschikbaar in de oplossing. Met één muisklik beschikt u over de gevraagde managementinformatie. U ziet direct wat uw aandacht nodig heeft. En dat bespaart u tijd én geld.
Het beheren van uw klanten was nog nooit zo eenvoudig
Reageer snel en zonder moeite op vragen van klanten. Ontvangt u een vraag van een klant? Dan hoeft u slechts één systeem te raadplegen om het antwoord te vinden. Dat is het voordeel van een geïntegreerde oplossing voor alle activiteiten. Meer transparantie, minder zorgen.
Verbeter de communicatie met chauffeurs en informeer ze onderweg
Gebruik uw smartphone als geavanceerde boordcomputer. Registreer uren en informeer chauffeurs welke zendingen afgeleverd moeten worden. Laat daarnaast de ontvanger bij aflevering digitaal tekenen. Beschadigde goederen? Fotograaf en rapporteer de schade direct vanuit de app. Alle gegevens worden automatisch vastgelegd in het systeem.

Maak uw werk makkelijker met
365 for Transportation

Time

Binnen 10 minuten klaar voor gebruik

365 for Transportation is gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. De video’s helpen u de software snel en eenvoudig in te stellen. Ontvang automatische updates, zonder onderbrekingen. Daarnaast heeft u altijd veilig toegang tot uw gegevens. Waar en wanneer u maar wilt.

Learning

Verlaag uw administratiekosten met 50%

De app is een totaaloplossing voor transportbedrijven en volledig geïntegreerd met Microsoft Dynamics 365. Van bestelling tot betaling in één systeem met slechts één muisklik. De software heeft de vertrouwde Microsoft-look en feel. Het is daardoor super gemakkelijk te gebruiken.

Cut expenses

Bespaar tot 30% op uw hardware uitgaven

Kies voor gebruiksgemak en flexibiliteit. 365 for Transportation is touch-optimized en responsive. Gebruik het met uw favoriete webbrowser en op elk gewenst: mobiel, tablet of computer. Geen IT-expertise vereist.

Kloostrans kiest voor Boltrics

“Klanten op een hoog serviceniveau bedienen, dat is de stelregel van Kloostrans. Wij zijn van mening dat Boltrics hieraan een grote bijdrage levert. De software combineert een standaardpakket met branchespecifieke eisen. Hierdoor ontstaat een efficiëntere bedrijfsvoering en kunnen we onze klanten een betere service bieden.”

 

Robert-Jan van ’t Klooster, Eigenaar Kloostrans
Robert-Jan van 't Klooster

Nog niet overtuigd?

Hier zijn nog een aantal voordelen:

365 for Transportation: Loopt u inkomsten mis door lege ritten | Boltrics

Loopt u inkomsten mis door lege ritten?

Lege vrachtwagens, chauffeurs op de bank – het kost bakken met geld. Houdt altijd zicht op de beschikbare resources en plan en beheer eenvoudig transportaanvragen. Zonder dat u daarvoor op kantoor hoeft te zijn.

Angry customers due to poor delivery

Boze klanten door verkeerde leveringen?

Worden goederen op de verkeerde plek of zelfs helemaal niet afgeleverd? Beheer alle (on)geplande orders en bezorg alle goederen op tijd. Volg uw voertuigen en zendingen. Optimaliseer uw planning, beheer kilometer en geef uw klanten inzicht met tracking.

365 for Transportation: Verspilt u tijd aan uw facturatie?

Verspilt u tijd aan uw facturatie?

Kost uw administratie minimaal 5 uur per week? Wilt u het reduceren tot maximaal één uur? Beheer binnenkomende facturen van onderaannemers of self-billing. Factureer uw transportopdrachten snel en eenvoudig. En incasseer uw geld sneller.

Probeer het 14 dagen gratis uit – zonder verplichtingen.

Benieuwd of dit de juiste app voor uw bedrijf is? Probeer de volledige versie 14 dagen gratis uit. Geen verplichtingen.

Krijg grip op uw business

 • Quick start

 • 99p/m
 • Tot 3 gebruikers
  Online knowledge base
  Getting started pakket
  Creëer transport orders
  Print facturen

 • KOOP NU
MEEST POPULAIR
 • Growing and emerging

 • 145P/M
 • “Quick Start” +
  Tot 15 gebruikers
  1 gratis login voor uw accountant
  5 dagen “direct aan de slag” remote support

 • KOOP NU
 • Complicated, multi-location

 • 317p/m
 • “Growing & Emerging” +
  Onbeperkt aantal gebruikers
  10 dagen “direct aan de slag” remote support
  Onbeperkte toegang tot online training
 • KOOP NU
Bekijk de details
NAV 2017

Alles wat u moet weten over een toekomstbestendig transport management systeem

Houd grip op het proces en leer de 5 do’s en don’ts bij het selecteren van TMS en financiële software.
Benut uw TMS-oplossing optimaal met deze 5 tips

Een aantal van onze klanten

Als de bedenkers van 3PL Dynamics hebben we meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van bedrijfssoftware voor logistieke dienstverleners. Met 365 for Transportation brengen we onze expertise op het gebied van transportsoftware naar kleinere bedrijven.

VCK logistics
Jonker en Schut WMS TMS
Estron
Samskip
Amerongen Kamphuis
HK Logistics