Ga goed van start met 365 for Transportation

Werken met een nieuwe softwareoplossing heeft soms wat oefening nodig. Heeft u moeite met het juist opstarten en inrichten van 365 for Transportation? Volg deze (Engelse) handleidingen en u bent in een mum van tijd volledig klaar om van start te gaan!

Getting started with 365 for Transportation | Boltrics

Ga van start met 365 for Transportation

Een snel overzicht geeft u alle informatie die u nodig hebt om uw werkdag correct te starten. Ontdek hier hoe u direct de belangrijkste informatie op uw rolcentrum ziet.

Bekijk hier de handleiding

Choose your Company and Role | Boltrics

Selecteer het bedrijf en rol die u nodig heeft

Wilt u werken met verschillende rollen of wellicht zelfs diverse bedrijfsonderdelen? Ontdek dan hoe u dit heel eenvoudig zelf kunt instellen binnen 365 for Transportation.

Bekijk hier de handleiding

Orders en facturen opstellen

Met een krappe marge wilt u vanzelfsprekend niet teveel tijd spenderen aan uw orderbeheer. Gelukkig is dat ook niet nodig, want met 365 for Transportation maakt u in mum van tijd uw eerste order aan.

Bekijk hier de handleiding

Customize | 365 for Transportation

Personaliseer 365 for Transportation

Binnen uw organisatie is er zonder twijfel ontzetten veel informatie beschikbaar. Maar het is niet altijd nodig om al deze informatie te zien om uw werk correct uit te voeren. Bepaal zelf welke informatie u toon bij welke rol.

Bekijk hier de handleiding

FAQ 365 for Logistics | Boltrics

Meestgestelde vragen

Hoe kunt u een adres lokaliseren? Of hoe voorkomt u dat de software dubbele adressen maakt? We hebben de meestgestelde vragen voor u samengebracht in één document.

 

Bekijk hier onze FAQ

Ask our Support colleagues | Boltrics

Ervaart u nog problemen?

Komt u er niet uit? Onze support afdeling staat klaar om u te helpen.

 

Raadpleeg onze support afdeling