MS Dynamics Trainingen | Boltrics

3PL Dynamics Trainingen

Wilt u graag uw kennis van Microsoft Dynamics verbeteren of juist een (nieuwe) collega de mogelijkheid bieden om de basis van het systeem zich eigen te maken? Of krijgt u een nieuwe rol binnen uw organisatie en wilt u hierom deze vaardigheden beheersen? Misschien wilt u gewoon samen met uw collega een opfriscursus volgen, zodat u weer met frisse moed en nieuwe kennis aan de slag kunt.

Wat uw reden ook is, met het trainingsaanbod van Boltrics haalt u meer uit uw Dynamics-oplossing. Daarom organiseren we ieder half jaar verschillende trainingen die uw kennis van 3PL Dynamics vergroten. Hierbij maakt het niet uit of u net begint of al jaren met het systeem werkt; u loopt met praktische knowhow de deur uit.

Overzicht van onze 3PL Dynamics Trainingen

Praktische informatie over onze 3PL Dynamics Trainingen

Kosten

  • €540,- per deelnemer, exclusief BTW.
  • Bent u van plan de training met meerdere collega’s te volgen? Dan kunt u maximaal twee collega’s meenemen en voor elke extra collega ontvangt u 50% korting.
    • Wilt u met vier of meer collega’s komen? Dit kan op aanvraag, neem hiervoor alstublieft contact met ons op.

 

Praktisch

  • Trainingen zijn exclusief voor Boltrics-klanten of klanten van één van onze internationale partners.
  • Elke training duurt een dagdeel: van 8:30 – 12:30 óf van 13:00 – 17:00
  • Indien u twee aansluitende trainingen op dezelfde dag volgt worden, dan is een gratis lunch inbegrepen.
  • Na de inschrijving ontvangt u een persoonlijke uitnodiging met een informatieblad over de training, locatie en tijden.
  • De klassikale training gaat door vanaf een minimum van vier deelnemers. Mocht dit aantal niet gehaald worden, informeren wij u hier tijdig over. U wordt dan opgenomen in een wachtlijst en bij de vierde inschrijving wordt de training op korte termijn ingepland.

 

Waar

Boltrics
Galileïlaan 23B
6716 BP Ede

Meer weten of mist u iets?

Heeft u een vraag over het trainingsaanbod? Of wilt u bijvoorbeeld meer kennis vergaren over een onderwerp waar momenteel geen training voor bestaat? Dan kunt u gericht een workshop aanvragen.

Meld u aan voor onze 3PL Dynamics Trainingen

De inschrijvingen voor de trainingsronde van april 2020 zijn geopend. Meld u nu aan om zeker te zijn van een plek. Wilt u uw kennis nu direct vergroten? Raadpleeg dan één van onze blogs!