6 redenen waarom je bij Boltrics wilt werken

Bij Boltrics kun je echt meegroeien met ons bedrijf. De afgelopen jaren hebben we steeds meer, steeds grotere en steeds complexere klanten gekregen. We werken bijvoorbeeld voor grote spelers als Kloosterboer, VCK Group en Bakker Logistiek. Dan draait het al snel om miljoenen zakken patat, alle smartphones van T-Mobile en de voorraden van Albert Heijn. Ga maar na wat dat betekent voor de IT-infrastructuur. Ga je aan de slag bij Boltrics, dan ben jij één van de sleutelfiguren in het succes van onze klanten.

Doe wat je leuk vindt | Werken bij Boltrics

Doe wat je leuk vindt. Ga fluitend naar je werk. Doe wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Wij zorgen ervoor dat activiteiten passen bij jouw ambitie en groeipad.

Bepaal je eigen route | Werken bij Boltrics

Bepaal zelf de koers van je carrière. Wil jij je specialiseren in één of meerdere gebieden? Of heb je internationale ambities? Als jij eraan toe bent om een stap te maken, dan geeft Boltrics jou die. Want: als jij groeit, groeien wij.

Werken bij Boltrics is veelzijdiger dan werken bij één bedrijf.

Werken bij Boltrics is veelzijdiger dan werken bij één bedrijf. De ene dag ga je aan de slag voor een vrieshuis en de volgende dag zit je om tafel met de CEO van één van de grootste logistieke spelers ter wereld.

Werken bij Boltrics

Korte lijnen en van hiërarchie is geen sprake. Binnen het team weet iedereen van elkaar wie ze zijn, wat ze doen en wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Kijk dan ook niet raar op als één van de directeuren je vraagt of je iets te drinken wilt.

Discover the advantages of Boltrics' TMS: tariff agreements

Loop voorop. Werk jij graag met de nieuwste technologie voor direct toepasbare ontwikkelingen? Wij ook. Werk samen met ons mee aan dé branchestandaard voor logistiek dienstverleners.

Werken bij Boltrics

Samen maken we er een groot feest van. Op locatie bij klanten én op de werkvloer. Dus maak je borst maar nat voor tafelvoetbalcompetities, een avondje paintballen of sluit de vrijdagmiddag af met een biertje in de hand.

Nieuwsgierig geworden?

Dus zoek jij werkplezier, uitdaging en volop doorgroeimogelijkheden? Check dan onze vacatures én solliciteer direct.
Check onze vacatures