Douane

Bij grensoverschrijdende expeditie wilt u uw klanten volledig ontzorgen. Daarom mag er geen twijfel bestaan over de volledigheid en juistheid van de vereiste documenten. Met de douane software van Boltrics, die alle douanestromen binnen en buiten Europa ondersteunt, heeft u de kennis in huis om aan uiteenlopende formaliteiten te voldoen.

Douane expeditie software

Onze software 3PL Dynamics heeft een uitgebreide douane functionaliteit. Daarmee doet u geautomatiseerd aangifte, waarmee logistiek dienstverleners voor hun klanten de verzending naar en ontvangst van goederen uit het buitenland verzorgen. Aangifte verloopt geautomatiseerd en documenten worden met één druk op de knop gegenereerd.

Douane expeditie software

Douane entrepot

Met onze WMS-software voldoet u aan de administratieve verplichtingen die de douane stelt aan uw douane entrepot. Alle in- en uitslagen én mutaties van douane goederen worden automatisch bijgehouden, zodat u altijd inzicht heeft in de voorraad(mutaties) en eenvoudig aan het eind van de maand een GPA aangifte kunt draaien.

Lees meer

Douane integratie & compliance

Door de integratie van douaneprocessen met de WMS-software versnelt u het aangifte proces aanzienlijk. Vanuit het WMS-systeem (in- en uitslagen) worden alle relevante douane gegevens van de goederen aangevuld – volledige integratie voorkomt dubbele invoer en versnelt uw proces. Daarnaast is het mogelijk op strategische punten douanetechnische controles in te bouwen in de WMS activiteiten zodat alle afdelingen op een efficiënte manier samenwerken volgens de compliance voorschriften van de douane.

Lees meer

Douane aangifte software

In Nederland verloopt het aangifteproces met de douane volledig geautomatiseerd. Onze douane software werkt (via EDI) naadloos samen met de systemen van de Nederlandse douane en andere instanties. Zo maakt u snel en eenvoudig douane aangiftes voor uw klanten.

AGS invoer & uitvoer

EMCS

NCTS

Portbase

DGVS / Cargonaut

GDB (nVWA)

Customs FAQ

Veelgestelde vragen over onze douane oplossing

Is het bij aangifte mogelijk de bescheidcodes mee te sturen richting de douane? Is er een mogelijkheid tot monitoring ingebouwd? Laat geen vraag onbeantwoord. Lees de meest gestelde vragen over onze douane oplossing.

Download

Versnel het aangifteproces

De internationale vraag naar een snelle levering van goederen groeit verder en stelt logistiek dienstverleners voor grote uitdagingen. Voorkom foutieve invoer van gegevens, minimaliseer de administratieve handelingen en versterk uw concurrentiepositie door uw douaneprocessen te automatiseren met één geïntegreerde oplossing.
Ontdek de voordelen voor uw bedrijf
WMS Software

Misschien ook interessant voor u:

Blog

Verbeter je douaneproces – ken je product
De douane gebruikt een standaard classificatie waarmee in principe alles in te delen is. U begint met vast te stellen wat de juiste classificatie is van het product. Maar hoe doet u dat dan? Waar moet u opletten?

Lees de blog

How to

Nooit meer foutieve aangiftes met het GPA Testrapport
Een GPA bestaat uit duizenden regels met elke regel soms wel 100 kolommen aan gegevens. Probeer dat maar eens handmatig te controleren. Toon alle opvallende punten met hulp van ons GPA Testrapport.

Lees meer

Case study

De Poel Koel- & Vrieshuis stapt af van maatwerkoplossing
De Poel Koel- en Vrieshuis ruilde haar maatwerk WMS in voor een nieuw WMS. Dankzij de douane-entrepot functionaliteit kunnen ze heel wat administratief werk besparen.

Ontdek wat de doorslag gaf voor de Poel

Maak uw werk gemakkelijker met Boltrics’ douane oplossing

Benieuwd of onze douane oplossing aansluit op uw wensen en behoeften? Vraag een gratis demo aan en ontdek zelf de mogelijkheden en voordelen.