Douane

Bij grensoverschrijdende expeditie wilt u uw klanten volledig ontzorgen. Daarom mag er geen twijfel bestaan over de volledigheid en juistheid van de vereiste documenten. Met de douane software van Boltrics, die alle douanestromen binnen en buiten Europa ondersteunt, heeft u de kennis in huis om aan uiteenlopende formaliteiten te voldoen.

Douane expeditie software

Onze software 3PL Dynamics heeft een uitgebreide douane functionaliteit. Daarmee doet u geautomatiseerd aangifte, waarmee logistiek dienstverleners voor hun klanten de verzending naar en ontvangst van goederen uit het buitenland verzorgen. Aangifte verloopt geautomatiseerd en documenten worden met één druk op de knop gegenereerd.

Douane expeditie software

Douane entrepot

Met onze WMS-software voldoet u aan de administratieve verplichtingen die de douane stelt aan uw douane entrepot. Alle in- en uitslagen én mutaties van douane goederen worden automatisch bijgehouden, zodat u altijd inzicht heeft in de voorraad(mutaties) en eenvoudig aan het eind van de maand een GPA aangifte kunt draaien.

Lees meer

Douane integratie & compliance

Door de integratie van douaneprocessen met de WMS-software versnelt u het aangifte proces aanzienlijk. Vanuit het WMS-systeem (in- en uitslagen) worden alle relevante douane gegevens van de goederen aangevuld – volledige integratie voorkomt dubbele invoer en versnelt uw proces. Daarnaast is het mogelijk op strategische punten douanetechnische controles in te bouwen in de WMS activiteiten zodat alle afdelingen op een efficiënte manier samenwerken volgens de compliance voorschriften van de douane.

Lees meer

Douane aangifte software

In Nederland verloopt het aangifteproces met de douane volledig geautomatiseerd. Onze douane software werkt (via EDI) naadloos samen met de systemen van de Nederlandse douane en andere instanties. Zo maakt u snel en eenvoudig douane aangiftes voor uw klanten.

AGS invoer & uitvoer

EMCS

NCTS

Portbase

DGVS / Cargonaut

GDB (nVWA)

Customs FAQ

Veelgestelde vragen over onze douane oplossing

Is het bij aangifte mogelijk de bescheidcodes mee te sturen richting de douane? Is er een mogelijkheid tot monitoring ingebouwd? Laat geen vraag onbeantwoord. Lees de meest gestelde vragen over onze douane oplossing.

Download

Versnel het aangifteproces

De internationale vraag naar een snelle levering van goederen groeit verder en stelt logistiek dienstverleners voor grote uitdagingen. Voorkom foutieve invoer van gegevens, minimaliseer de administratieve handelingen en versterk uw concurrentiepositie door uw douaneprocessen te automatiseren met één geïntegreerde oplossing.
Ontdek de voordelen voor uw bedrijf
WMS Software

Microsoft technologie

Onze software is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, de bedrijfsoplossing voor het midden- en kleinbedrijf. Dynamics 365 Business Central is zeer flexibel, en heeft de vertrouwde Microsoft look&feel, zodat uw medewerkers er gemakkelijk en prettig mee werken.
Microsoft’s ontwikkelteam werkt continu aan Dynamics 365 Business Central. Nieuwe mogelijkheden in Dynamics 365 Business Central, zijn ook beschikbaar in 3PL Dynamics en Nekovri Dynamics. Omdat al onze klanten altijd op de laatste software release werken, hebben zij allemaal de beschikking over de nieuwste mogelijkheden van Dynamics 365 Business Central.
Microsoft Dynamics NAV voor logistiek dienstverleners

alles-in-één

FMS, WMS, TMS, Douane en Finance

In onze software voor logistiek dienstverleners zijn WMS, TMS en FMS volledig geïntegreerd. Daarmee is de software een complete oplossing voor logistiek dienstverleners die Warehousing, Transport en Expeditie (Forwarding) doen, inclusief de bijbehorende douaneformaliteiten. Zo volgt u uw zendingen door het gehele logistieke proces en heeft u altijd inzicht op zowel klant- als zending-niveau.

Maak uw werk gemakkelijker met Boltrics’ douane oplossing

Benieuwd of onze douane oplossing aansluit op uw wensen en behoeften? Vraag een gratis demo aan en ontdek zelf de mogelijkheden en voordelen.

Werkt

Overal

On Premise Logistiek Dienstverlening
On premise

Bij de on-premise-variant koopt u de software en installeert u het op een fysieke (eigen) server. In uw eigen pand, of extern, bij een datacenter. De hardware wordt dan beheerd door uw eigen IT-afdeling of door een externe partij. De software is in dit geval te benaderen binnen het local area network (LAN) van uw organisatie.

Cloud Logistiek dienstverlening
In de cloud

Staat uw software ‘in the cloud’, dan heeft u er geen omkijken meer naar. U betaalt een vast bedrag per maand. De software wordt geïnstalleerd in Microsoft Azure, de cloud van Microsoft en via een internetverbinding heeft u toegang, ongeacht waar u bent. Geen zorgen over de data & performance, want het IT-beheer is bij de maandelijkse prijs inbegrepen. Uw IT-afdeling beheert het systeem alleen functioneel.

Hybride logistiek dienstverlening
Hybride

Hybride is een combinatie van cloud en on-premise systemen. Bijvoorbeeld de logistieke software lokaal (on-premise) en andere software, zoals CRM-online, Office365 en Power BI in de cloud. Alles volledig geïntegreerd, dus de gebruikers merken niet in welke omgeving ze werken. Bovendien gebruiken ze voor alle systemen dezelfde inloggegevens, wel zo makkelijk!

Vereenvoudig uw douaneprocessen vanuit één geïntegreerde oplossing.

Leer in 30 minuten alles over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Bekijk het webinar