Software voor Expediteurs

Als expediteur weet u als geen ander dat u aan de nodige formaliteiten moet voldoen – zeker als het gaat om internationaal transport. Beperkt uw verouderde systeem uw groei en heeft het een negatieve invloed op uw klanttevredenheid? Verspilt u tijd aan het handmatig registreren van de benodigde gegevens voor zendingen? Kost het u minimaal een dag om uw facturen de deur uit te sturen?

Met de expediteurs software van Boltrics heeft u met één druk op de knop inzicht in prijs- en contractafspraken. En verzorgt u met hetzelfde gemak vrachtbrieven, douanedocumenten en facturatie. Uw processen vereenvoudigen was nog nooit zo makkelijk.

Groupage & wegtransport

Werkt u met groupage? Dan heeft u per route te maken met verschillende ophaal- én afleveradressen. Onze expeditie software geeft al uw orders, klanten en vervoerders weer in één overzicht. Dat maakt het plannen van ritten een stuk eenvoudiger.

Luchtvracht

Handel alle luchtvrachtprocessen af en genereer bijbehorende documenten vanuit onze software. Vereenvoudig het proces en voorkom fouten met een directe koppeling met Cargonaut. Vanuit het systeem drukt u bij exportzendingen de Master- en House Air Way Bills met één druk op de knop af of verstuurt u deze digitaal naar de betrokken partijen (e-AWB).

Zeevracht

Voer gegevens slechts eenmaal in en laat het systeem verder het werk doen. Registreer bijvoorbeeld per bestemming de losse boekingen en laat de software deze vervolgens als deelzendingen koppelen aan een containerdossier. De oplossing houdt daarbij rekening met het totale gewicht en formaat van de deelzendingen. Het enige wat u nog hoeft te doen, is de laadlijst en container manifest uit te draaien.

Douane

De software van Boltrics is uitgerust met uitgebreide douanefunctionaliteit en -koppelingen. Daarmee doet u geautomatiseerd aangifte, genereert u automatisch de benodigde documenten en houdt u inzicht in het douaneproces. Zo verkleint u de foutmarge en versnelt u het proces aanzienlijk.

Facturen goedkeuren in dynamics nav

Vereenvoudig de verwerking van inkoopfacturen

Stuur naast uw logistieke activiteiten ook de financiële stroom aan met onze software. Match binnenkomende facturen met gemaakte afspraken en beperk fouten tot een minimum.

 

Wilt u het proces verder automatiseren? Dan biedt Document Capture module uitkomst. Scan facturen in en verzend ze naar Dynamics 365 Business Central, waar de gegevens door een geïntegreerde Document Capture oplossing worden afgehandeld. Verlaag daarmee de administratieve handelingen en bijbehorende kosten.

Misschien ook interessant voor u:

Blog

Verbeter je douaneproces – ken je product
De douane gebruikt een standaard classificatie waarmee in principe alles in te delen is. U begint met vast te stellen wat de juiste classificatie is van het product. Maar hoe doet u dat dan? Waar moet u opletten?

Lees de blog

Pagina

Portbase: communiceer moeiteloos met de Nederlandse havens
Portbase is hét platform voor informatie uitwisseling met de Nederlandse havens Rotterdam en Amsterdam. Bespaar tijd en meld documenten en containers vooraf aan met Boltrics’ Portbase koppeling.

Lees meer

Case study

VCK Logistics Airfreight stroomlijnt luchtvracht met Boltrics
“Al onze activiteiten in één softwareoplossing waardoor data slechts één keer ingevoerd wordt en managementinformatie eenvoudig een totaalbeeld geeft van al onze activiteiten.”

Lees meer over de keuze van VCK Logistics Airfreight

Maak uw werk gemakkelijker met Boltrics’ expediteurs software

Benieuwd of onze oplossing aansluit op uw wensen en behoeften? Vraag een gratis demo aan en ontdek zelf de mogelijkheden en voordelen.