Software voor koel- en vrieshuizen

ERP, WMS, TMS en Forwarding in één. Het is niet voor niets dat steeds meer koel- en vrieshuizen kiezen voor de software van Boltrics. Daarmee sluiten zij zich aan bij de standaard voor de branche, die dankzij de modulaire opbouw, maximale keuzevrijheid biedt. Van partijregistratie tot temperatuur controle en van SSCC tot EDI.

Nekovri Dynamics, dé software standaard voor koel- en vrieslogistiek

Nekovri Dynamics is een complete software oplossing specifiek voor koel- en vrieshuizen. Het bevat standaard alle functionaliteiten voor uw logistieke- en bedrijfsprocessen. Voor controle en beheersing van temperatuur. Voor registratie van batchnummers, productiedatum en THT-gegevens. Maar ook voor inkoop, verkoop en financiën. Geïntegreerd en collectief maatwerk eigenlijk. Maar dan wel voor een standaard prijs. Ook dát mag u van de branchestandaard verwachten.

Brochure Nekovri Dynamics

Bekijk hier de brochure.

Software voor koel vries logistiek

Ontdek de mogelijkheden van Nekovri Dynamics

Onze software stroomlijnt al uw processen van A tot Z. De oplossing is ontwikkeld met input vanuit de gehele branche, draait op de kracht van Microsoft én blijft altijd up-to-date. Ontdek zelf hoe Nekovri Dynamics uw organisatie verder kan helpen.

Samskip, Rasla Logistics & Lineage Logistics kiezen voor Nekovri Dynamics

Werken met verschillende systemen die verouderd raakten, een systeem dat op zijn maximum zat wat betreft nieuwe functionaliteiten en het kiezen van het juiste WMS om een vliegende start te maken. Dat waren de uitdagingen waar Samskip, Lineage Logistics en Rasla Logistics voor stonden.

 

Waarom kozen ze voor de software van Boltrics? Wat zijn de resultaten en quick wins van het WMS? En wat is hun advies? Het is tijd om ze te bellen!

Nederlandse Vereniging van Koel- & Vrieshuizen

NEKOVRI

Onze software voor de koel- en vries branche is ontwikkeld samen met de Vereniging van Nederlandse Koel- en Vrieshuizen NEKOVRI. Vóór en door de branche dus. Vandaar dat de software oplossing ook de naam NEKOVRI Dynamics mag dragen!

Nekovri koel- en vries logistiek

Meer efficiency, meer kwaliteit

Meer rendement

Nekovri Dynamics automatiseert de logistieke processen in uw magazijn, waardoor deze efficiënt en foutloos verlopen. Met een minimum aan administratieve handelingen en goederenbewegingen. Kostenverlagend en kwaliteitsverhogend, dat is de eerste winst.

Meer grip op uw bedrijfsvoering

Nekovri Dynamics stroomlijnt uw bedrijfsvoering en maakt deze direct inzichtelijk. Medewerkers kunnen informatie vlot vinden en delen. Managementrapportages bieden actuele en eenduidige informatie, zodat u weet wat er speelt en goed geïnformeerd kunt sturen en bijsturen. Klanten hebben online inzage in hun actuele voorraden, een service die minder telefoonverkeer oplevert. En dat komt de arbeidsproductiviteit ten goede.

Misschien ook interessant voor u:

Blog

5 quick wins om uw magazijn KPI’s te behalen.
Steeds kortere leveringstermijnen, toenemende eisen rondom productveiligheid en een aanhoudend tekort aan arbeidskrachten. Wat is de magische truc om uw magazijn KPI’s te halen?

Lees de blog

Whitepaper

De ingrediënten voor een succesvolle implementatie.
Hoe voorkomt u dat uw implementatie een kostbare verspilling van euro’s, resources en tijd wordt? We hebben de belangrijkste randvoorwaarden voor u samengebracht in één whitepaper.

Leer meer in het whitepaper

Case study

De Poel Koel- & Vrieshuis stapt af van maatwerkoplossing
De Poel Koel- en Vrieshuis ruilde haar maatwerk WMS in voor een nieuw WMS. Dankzij de douane-entrepot functionaliteit kunnen ze heel wat administratief werk besparen.

Ontdek wat de doorslag gaf voor de Poel

Maak uw werk gemakkelijker met Nekovri Dynamics

Benieuwd of Nekovri Dynamics aansluit op uw wensen en behoeften? Vraag een gratis demo aan en ontdek zelf de mogelijkheden en voordelen.