Warehousing

Om de klantverwachting van lagere kosten en kortere doorlooptijden waar te maken, moet u continu op scherp staan. Bent u bang klanten te verliezen door de beperkingen van uw huidige WMS? Kost het u veel tijd uw klanten te voorzien van realtime, up-to-date informatie? Of is het elke week een zoektocht om de juiste opslagkosten te berekenen en te factureren?

Met de nieuwste technologie is het een fluitje van een cent. Door uw warehouse processen te automatiseren met de software van Boltrics verscherpt u de focus op kosten, efficiëntie, kwaliteit en betrouwbaarheid, terwijl u de eigen administratieve last verlicht.

Ontdek de voordelen van de branchestandaard

Boltrics’ Warehouse Management Systeem stroomlijnt al uw magazijnprocessen van A tot Z. De oplossing is ontwikkeld met input vanuit de gehele branche, draait op de kracht van Microsoft én blijft altijd up-to-date. Ontdek zelf hoe de branchestandaard uw organisatie verder kan helpen.

WMS-software voor 3PL logistiek

Specifiek voor logistiek dienstverleners die actief zijn in op- en overslag hebben wij een WMS-systeem ontwikkeld. Van een eenvoudige inslag, tot RF-Scanning, Cross-Docking, Douane afhandeling en EDI: het is allemaal beschikbaar in 3PL Dynamics!

Anders dan bij andere systemen zijn artikelen in ons WMS gekoppeld aan klanten/opdrachtgevers. Meerdere klanten in één warehouse is dus standaard in onze software. En met één druk op de knop zijn alle value added logistics activiteiten geregistreerd én gefactureerd.

Warehousing software
VCK Logistics SCS | Boltrics

VCK Logistics Supply Chain Solutions kiest voor Boltrics’ WMS

Brennus van der Klaauw, ‎Managing Director bij VCK Group: “Doordat verschillende softwareproducten / leveranciers een eigen releasebeleid hanteren, is het zeer complex en kostbaar om het hele landschap up-to-date te houden. Om deze reden zochten we naar een oplossing die al onze primaire processen adequaat kan ondersteunen. Met de oplossingen van Boltrics kunnen wij continu nieuwe versies adopteren en profiteren van de ontwikkelsnelheid van het Microsoft platform. Zo wordt de business suite van Microsoft vandaag de dag verrijkt met applicaties als Microsoft Power Apps, Flow en Power BI.”
Lees hoe VCK Logistics de supply chain slimmer inricht

Modules

WMS software

Het Warehouse Management Systeem (WMS) van Nekovri Dynamics en 3PL Dynamics ondersteunt uw volledige warehouse activiteiten. Het warehouse software systeem bevat alle essentiële onderdelen van een public warehouse:

Orderpicking

Onze oplossing is optimaal ingericht voor alle orderpick-activiteiten van logistiek dienstverleners, ongeacht welke pickmethode u gebruikt, en of u nu werkt met draadloze barcodescanners of voicepicking.
lees meer

Value Added Logistics

VAL-activiteiten plannen en administreren in het WMS, volledig geïntegreerd in het scanproces. Facturatie van VAL-activiteiten is met één druk op de knop geregeld.
lees meer

Cross docking

De cross docking module maakt het mogelijk om inkomende goederen direct om te zetten in uitgaande goederen. Via het scanproces worden de goederen direct op de goede cross dock locatie geplaatst voor uitslag.
lees meer

RF-scanning

Met de module RF-scanning worden alle warehouse activiteiten aangestuurd via scanners. Altijd realtime inzicht: dat zorgt voor grip en controle op de logistieke processen.
lees meer

Douane

Door een directe koppeling van onze software met de systemen van de douane kunt u voor de goederen van uw klanten gemakkelijk en geautomatiseerd aangifte doen.
lees meer

Weegintegratie

Als u met gewichtsartikelen werkt of afrekent op basis van werkelijke kilogrammen, dan is het van belang de juiste gewichten te registreren. Via standaard koppelingen met weegschalen en weegbruggen worden gegevens via scanners of touch screens uitgelezen en direct in het WMS geregistreerd.

Tracking & tracing

Elke beweging van goederen, partijen, batches, pallets of dozen in het magazijn, wordt geregistreerd en zijn met één druk op de knop inzichtelijk.

Kwaliteitscontrole

Door de koppeling van draadloze terminals of tablets aan het WMS kunt u goederen op alle momenten in het logistieke proces controleren op kwaliteit. De resultaten van de kwaliteitscontrole worden daarbij gekoppeld aan de betreffende goederen, artikelen, partijen of batches.
lees meer

Labels printen

Ontwerp zelf SSCC-labels zoals uw klanten ze willen zien! Per product, per klant, en per afleveradres kunt u een afwijkend label definiëren en printen.
lees meer

Klantenportaal

Via een eigen webportaal geeft u uw klanten de mogelijkheid informatie te raadplegen over facturen,  in- en uitslagen (tot op artikel/partij niveau) en mutaties van voorraden.
lees meer

EDI

Een interface met uw klanten realiseren via gestandaardiseerde EDI-protocollen of een klantspecifieke interface? Via onze connector leveren wij out-of-the-box een groot aantal standaard interface berichten. Wilt u aansluiten bij een specifiek bericht formaat van uw klant? Dan kan dat via het Logic Apps platform. Wij leggen de verbinding en u heeft er geen omkijken meer naar!

Facturatie

Onze oplossing integreert naadloos met de financiële administratie in Dynamics 365 Business Central, zodat alle warehouse activiteiten per klant, eenvoudig en snel, geregistreerd en gefactureerd kunnen worden. Daardoor heeft u altijd real-time inzicht in uw financiële situatie én in de openstaande facturen en kunt u uw logistieke- en financiele data integreren in management rapportages.
lees meer

Klaar om te ontdekken hoe Boltrics’ WMS uw bedrijf kan helpen groeien?

Wilt u in één overzicht zien welke goederen/zendingen er nog op voorraad zijn? Uw administratieve handelingen vereenvoudigen? En met één druk op de knop de opslagkosten berekenen en factureren? Ontdek dan de voordelen van ons WMS.
Verbeter mijn warehouse processen
Warehousing WMS

Misschien ook interessant voor u:

Blog

5 quick wins om uw magazijn KPI’s te behalen.
Steeds kortere leveringstermijnen, toenemende eisen rondom productveiligheid en een aanhoudend tekort aan arbeidskrachten. Wat is de magische truc om uw magazijn KPI’s te halen?

Lees de blog

Whitepaper

De ingrediënten voor een succesvolle implementatie.
Hoe voorkomt u dat uw implementatie een kostbare verspilling van euro’s, resources en tijd wordt? We hebben de belangrijkste randvoorwaarden voor u samengebracht in één whitepaper.

Leer meer in het whitepaper

Case study

FOX Global Logistics groeit door met toekomstbestendig WMS.
Eind 2019 verhuisde de logistiek dienstverlener naar ‘The FOX BOX’; een gloednieuw warehouse met 40.000m2 aan state-of-the-art logistieke ruimte. Daarbij kon hun WMS niet achterblijven en was het tijd voor een toekomstbestendig WMS.

Lees meer over hun keuze

Maak uw werk gemakkelijker met Boltrics’ WMS

Benieuwd of ons WMS systeem aansluit op uw wensen en behoeften? Vraag een gratis demo aan en ontdek zelf de mogelijkheden en voordelen.

Een aantal van onze klanten

Contact

Heeft u interesse in de branchespecifieke softwareoplossingen van Boltrics? Heeft u een vraag of wenst u aanvullende informatie? Laat het ons weten. We maken graag een vrijblijvende afspraak met u voor een demo van onze software.

  • * Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.