MS Dynamics Trainingen | Boltrics

Bepaal uw eigen leerdoel met onze workshops

Is er een specifieke functie binnen uw oplossing die u beter wilt beheersen? Of wilt u nog meer halen uit een module in uw systeem? En wilt u dit zo snel mogelijk kunnen toepassen in uw dagelijkse werkzaamheden?

Vraag dan een Boltrics workshop aan. Naast onze periodieke klassikale trainingen is dit de ideale manier om uw kennis te vergroten. De trainingen leren u uw werkzaamheden stroomlijnen en de workshops op aanvraag gaan dieper in op een specifiek kennisonderdeel. Bepaal uw eigen kennisonderdeel en leerdoel en ga tijdens een workshop hiermee aan de slag.

Mogelijke workshop kennisgebieden

WMS Contracten

WMS Contracten

Scanschermen en probleemanalyse

Scanschermen en probleemanalyse

Cycle Counting

Cycle Counting

TMS Contracten

TMS Contracten

Vaste activa

Vaste activa

Inkoopfacturen goedkeuren

Inkoopfacturen goedkeuren

Statussjablonen, -functies en -steps

Statussjablonen, -functies en -steps

Magazijnstrategieën

Magazijnstrategieën

De opzet van onze Workshops

Vraag zelf een workshop aan

Omdat de workshops een specifiek kennisgebied treffen, bieden wij deze op aanvraag aan. Als u een bepaalde module of functionaliteit beter wilt beheersen, kaart u dit aan bij ons. Vervolgens organiseren wij een workshop voor dat kennisgebied. Hiervoor krijgen anderen de mogelijkheid om hierbij aan te sluiten. Zo ontstaat er een gemotiveerde groep cursisten, die allemaal beter willen worden binnen hetzelfde kennisgebied. Iedereen bepaalt zijn eigen leerdoel en gaat hier samen met een consultant tijdens de workshop mee aan de slag.

Indeling van de workshops

De workshops vallen in twee thema’s te verdelen: het kennisgebied en uw specifieke leerdoel. Daarom bestaat de workshop ook uit twee onderdelen: een generiek deel over het kennisgebied. Dit is voor elke deelnemer hetzelfde. Vervolgens vindt het specifieke deel plaats. Hierin gaat u in uw eigen oplossing aan de slag met uw eigen leerdoel. Dit doet u onder begeleiding van een consultant. Afhankelijk van de omvang van het onderwerp wordt dit in één dagdeel of twee dagdelen verwerkt, waar wij altijd zullen streven naar een zo efficiënt mogelijke invulling. Op deze manier begint u in ieder geval met de juiste knowhow aan de praktijk.

Profiteer van uw concullega’s

De opzet van workshops sluit volledig aan op de peloton-gedachte van Boltrics. Als één klant met een onderwerp komt voor een trainingsonderwerp, kunnen anderen hierbij aansluiten. Zo kunt u tijdens een goed gevulde sessie profiteren van de kennis van onze consultants én uw concullega’s die hoogstwaarschijnlijk dezelfde praktijkervaring als u hebben. Hierbij geldt wel dat degene die het eerst komt, het eerst maalt. Om de gewenste kwaliteit en aandacht te waarborgen, is namelijk een maximumaantal van zes deelnemers van toepassing. Maar u bent als initiator natuurlijk altijd de eerste. Bovendien geldt: hoe meer deelnemers, hoe voordeliger de workshop per persoon:

 

  • 1 deelnemer: €540,- p.p. per dagdeel
  • 2 of 3 deelnemers: €330,- p.p. per dagdeel
  • 4 tot 6 deelnemers: €200,- p.p. per dagdeel

Wilt u een workshop aanvragen?

Heeft u een vraag over de opzet van onze workshops? Of wilt u een kennisgebied aankaarten? Neem dan contact op met ons Customer Success Team via +31 318 742550 of stuur een e-mail naar request@boltrics.nl.

Actieve workshops

Hieronder ziet u een overzicht van workshops die momenteel ingepland staan. Lijkt één van deze onderwerpen u interessant? Dan kunt u gewoon aansluiten met uw eigen leerdoel.
  • Ik sluit graag aan bij de volgende workshop: