Workshop: Cycle Counting

Bent u na het lezen van onze Cycle Counting blog enthousiast geworden over de mogelijkheden? Maar kunt u nog wel wat tips & tricks gebruiken om er mee aan de slag te kunnen? Hoe richt u het bijvoorbeeld in voor uw eigen bedrijf? Kunt u de voorraad het beste tellen op basis van voorraadlijst of is het inventarisatiedagboek een slimmere keuze? Reserveer dan snel uw stoel voor de volgende workshop Cycle Counting. Let op: vol = vol.

De workshop wordt enkel online aangeboden ten gevolg van de maatregelen voorgeschreven door het RIVM. Tijdens de online sessies kunt u digitaal aanschuiven vanaf uw eigen werkplek. Zo kunt u ondanks deze maatregelen uw kennis vergroten. 

Scannen en tellen: aan de slag met Cycle Counting

Schuif aan met het telproces dat u wilt inrichten en ga naar huis met een live gebrachte module Cycle Counting*. Met praktische voorbeelden leert u tijdens het 1e dagdeel hoe u zelf aan de slag kunt met de implementatie. Op locatie bij Boltrics in Ede of in een virtuele classroom. Zo leert u meer over de inrichting, hoe u teltaken initieert én controleert. Daarnaast delen we hoe u tellingen kunt boeken met het inventarisatiedagboek. In groepsverband gaat u vervolgens samen met de trainer en uw medecursisten aan de slag waarbij u in uw eigen systeem werkt aan uw eigen leerdoel. Tijdens het 2e dagdeel gaat u in uw eigen warehouse aan de slag met het toepassen van Cycle Counting. Hierbij ondersteunt de consultant u via een gezamenlijke chat of conference call.

Kortom, tijdens de workshop krijgt u de basisgedachten van onze oplossing onder de knie en, afhankelijk van uw situatie, zet u samen met onze consultant een handmatig gestarte inventarisatie live in uw warehouse. Het proces dat we live brengen valt ook onder onze gebruikelijke support)

Tijdens de workshop zal er niet concreet worden gewerkt aan integraties in lopende processen. Deze kunnen achteraf met behulp van ons Customer Succes Team gerealiseerd worden.

Profiteer van uw concullega’s

De opzet van workshops sluit volledig aan op de peloton-gedachte van Boltrics. Zo staat leren van en met elkaar centraal gedurende de Boltrics Workshops. Als één van onze klanten met een onderwerp komt voor een trainingsonderwerp, kunnen anderen bij deze workshop aansluiten. Zo kunt u tijdens een goed gevulde sessie profiteren van de kennis van onze consultants én uw concullega’s. Op deze manier deelt u praktijkervaringen en kunnen we gezamenlijk met passende oplossingen komen. Daarnaast geldt: hoe meer deelnemers, hoe voordeliger de workshop per persoon.

Bij aanmelding geldt dat degene die het eerst komt, het eerst maalt. Wanneer u de initiator bent, ontvangt u als eerste een uitnodiging voor de geplande workshop.

Kosten

Op basis van 1 dagdeel training, 1 dagdeel remote ondersteuning en de toevoeging van een standaardset scanschermen.

Aantal aangemelde deelnemers Prijs per deelnemer
1 €1160
2 of 3 €710
4 tot 6 €430

Om de gewenste kwaliteit en aandacht te waarborgen, is een maximumaantal van zes deelnemers van toepassing.

* Let op: voor deze workshop is de aanschaf van de module Cycle Counting noodzakelijk. Beschikt u nog niet over de module? Dan ontvangt u bij aanmelding een offerte voor de module Cycle Counting.

Wilt u ook aan de slag met Cycle Counting?

Meld u dan aan voor de workshop.

Praktische informatie over de workshop

  • Datum: n.t.b.
  • Duur: 2 dagdelen
  • Kosten: €430 – €1160 (afhankelijk van het aantal deelnemers)

Wilt u blijven leren, u en uw bedrijf blijven ontwikkelen of vaker met uw concullega’s sparren over specifieke onderwerpen. Kijk dan snel welke workshops Boltrics nog meer aanbiedt!

Mogelijke workshop kennisgebieden

TMS Contracten

TMS Contracten

Ga direct aan de slag met TMS Contracten

Lees meer

Web portal

Web portal

Ontdek alle mogelijkheden van de module Web portal.

Lees meer

Goedkeuring Inkoopfacturen

Goedkeuring Inkoopfacturen

Voorkom dat facturen tussen wal en schip vallen en zet 3PL Dynamics aan het werk.

Lees meer

WMS Contracten

WMS Contracten

Na deze workshop hebben WMS Contracten geen geheimen meer voor u.

Lees meer

Scanschermen

Scanschermen

Kom meer te weten over de inrichting van scanschermen.

Lees meer

Vaste Activa

Vaste Activa

Voorkom complexe Excel-bestanden of de noodzaak van een additioneel financieel systeem.

Lees meer

Magazijnstrategieën

Magazijnstrategieën

Ga aan de slag met de meest tactische plek voor goederen.

Lees meer

Vraag zelf een workshop aan

Omdat de workshops een specifiek kennisgebied treffen, bieden wij deze op aanvraag aan. Wilt u een bepaalde module of functionaliteit beter beheersen? Laat het de collega’s van het Customer Success team weten via request@boltrics.nl. Vervolgens organiseren wij een workshop voor dat kennisgebied. Hiervoor krijgen anderen de mogelijkheid om hierbij aan te sluiten. Zo ontstaat er een gemotiveerde groep deelnemers die allemaal beter willen worden binnen hetzelfde kennisgebied. Iedereen bepaalt zijn eigen leerdoel en gaat hier samen met de consultant tijdens de workshop mee aan de slag.

Heeft u een vraag over de opzet van onze workshops? Of wilt u een kennisgebied aankaarten? Neem dan contact op met ons Customer Success Team via +31 318 742550 of stuur een e-mail naar request@boltrics.nl.