Workshop: Goedkeuring Inkoopfacturen

Waar de inkoopfacturen worden geboekt door de administratie, moet een gedeelte hiervan geaccordeerd worden door de logistieke afdeling. Logisch dat een merendeel van de logistieke bedrijven worstelt met rondzwervende inkoopfacturen, onduidelijke inkoopprocessen en wrijving tussen verschillende afdelingen. Dit kan makkelijker.

De workshop wordt enkel online aangeboden ten gevolg van de maatregelen voorgeschreven door het RIVM. Tijdens de online sessies kunt u digitaal aanschuiven vanaf uw eigen werkplek. Zo kunt u ondanks deze maatregelen uw kennis vergroten.

Voorkom dat facturen tussen wal en schip vallen en zet 3PL Dynamics aan het werk

Hoe richt u een statusflow bij inkoopfacturen, een goedkeuringsflow of juist een combinatie van deze in? Leer welke handige toevoegingen Boltrics hier gedaan heeft op standaard Dynamics en hoe dit geïntegreerd is in onze logistieke software.

Met handige toepassingen van uw software kunnen wij u helpen het proces efficiënter in te richten. Zet vandaag nog de eerste stap; schrijf u in voor de workshop Goedkeuring Inkoopfacturen.

Tijdens deze workshop delen we hoe u het accorderingsproces kunt stroomlijnen en ervoor zorgt dat een inkoopfactuur beter en sneller verwerkt kan worden. Samen zorgen we ervoor de goedkeuringsflow is ingericht en actief is.

Het live brengen van de goedkeuringsflow doen we in de twee uur durende, individuele ondersteuning, waarin voor minstens één inkoopfactuur de goedkeuringsflow gestart en afgehandeld. De key-users zorgen ervoor dat de juiste fiatteurs in deze periode bereikbaar en getraind zijn.

Profiteer van uw concullega’s

De opzet van workshops sluit volledig aan op de peloton-gedachte van Boltrics. Zo staat leren van en met elkaar centraal gedurende de Boltrics Workshops. Als één van onze klanten met een onderwerp komt voor een trainingsonderwerp, kunnen anderen bij deze workshop aansluiten. Zo kunt u tijdens een goed gevulde sessie profiteren van de kennis van onze consultants én uw concullega’s. Op deze manier deelt u praktijkervaringen en kunnen we gezamenlijk met passende oplossingen komen. Daarnaast geldt: hoe meer deelnemers, hoe voordeliger de workshop per persoon.

Bij aanmelding geldt dat degene die het eerst komt, het eerst maalt. Wanneer u de initiator bent, ontvangt u als eerste een uitnodiging voor de geplande workshop.

Kosten

Op basis van 1 dagdeel en 2 uren individueel remote ondersteuning door onze financieel consultant.

Aantal aangemelde deelnemers Prijs per deelnemer
1 €870
2 of 3 €645
4 tot 6 €540

Om de gewenste kwaliteit en aandacht te waarborgen, is een maximumaantal van zes deelnemers van toepassing .

Stroomlijn de goedkeuring van uw inkoopfacturen

Schrijf u snel in voor de workshop!

Praktische informatie over de workshop

Datum: n.t.b

Duur: 1 dagdeel

Kosten: €540 – €870 (afhankelijk van aantal deelnemers)

Wilt u blijven leren, u en uw bedrijf blijven ontwikkelen of vaker met uw concullega’s sparren over specifieke onderwerpen. Kijk dan snel welke workshops Boltrics nog meer aanbiedt!

Mogelijke workshop kennisgebieden

TMS Contracten

TMS Contracten

Ga direct aan de slag met TMS Contracten

Lees meer

Web portal

Web portal

Ontdek alle mogelijkheden van de module Web portal.

Lees meer

Magazijnstrategieën

Magazijnstrategieën

Ga aan de slag met de meest tactische plek voor goederen.

Lees meer

WMS Contracten

WMS Contracten

Na deze workshop hebben WMS Contracten geen geheimen meer voor u.

Lees meer

Scanschermen

Scanschermen

Kom meer te weten over de inrichting van scanschermen.

Lees meer

Vaste Activa

Vaste Activa

Voorkom complexe Excel-bestanden of de noodzaak van een additioneel financieel systeem.

Lees meer

Cycle Counting

Cycle Counting

Schuif aan met het telproces dat u wilt inrichten en ga naar huis met een live gebrachte module Cycle Counting.

Lees meer

Vraag zelf een workshop aan

Omdat de workshops een specifiek kennisgebied treffen, bieden wij deze op aanvraag aan. Als u een bepaalde module of functionaliteit beter wilt beheersen, kaart u dit aan bij ons. Vervolgens organiseren wij een workshop voor dat kennisgebied. Hiervoor krijgen anderen de mogelijkheid om hierbij aan te sluiten. Zo ontstaat er een gemotiveerde groep deelnemers, die allemaal beter willen worden binnen hetzelfde kennisgebied. Iedereen bepaalt zijn eigen leerdoel en gaat hier samen met een consultant tijdens de workshop mee aan de slag.

Heeft u een vraag over de opzet van onze workshops? Of wilt u een kennisgebied aankaarten? Neem dan contact op met ons Customer Success Team via +31 318 742550 of stuur een e-mail naar request@boltrics.nl.