Workshop: Magazijnstrategieën

Pallets inslaan en vervolgens op een slimme locatie wegzetten. Het klinkt zo eenvoudig, maar hoe bepaalt u de beste locatie? Welke mogelijkheden zijn er? En hoe past dat in 3PL Dynamics? Onze Customer Success Consultant geeft antwoord. Zet vandaag de eerste stap naar het introduceren van uw magazijnstrategieën en schrijf u in voor onze workshop.

De workshop wordt enkel online aangeboden ten gevolg van de maatregelen voorgeschreven door het RIVM. Tijdens de online sessies kunt u digitaal aanschuiven vanaf uw eigen werkplek. Zo kunt u ondanks deze maatregelen uw kennis vergroten. 

Aan de slag met de meest tactische plek voor goederen

Duik in één ochtend in de mogelijkheden van magazijnstrategieën en stel samen met de Boltrics consultant, in uw eigen omgeving, een magazijnstrategie op. Zo behandelen we tijdens de workshop:

 •  De werking van de magazijnstrategieën – do’s en don’ts
 • De nodige stamdata
  •  En oplossingen voor als de nodige stamdata niet beschikbaar is
 • Werking van Magazijnactiviteiten voor Putaway
 • De keuze tussen ‘direct inrijden’ of ‘met onderscheid horizontaal/verticaal verkeer’. Waarbij we ingaan op de mogelijkheden en de voor- en nadelen van beide opties. Met als doel dat u als key-user na de workshop een keuze kan maken.
 • De keuze tussen een vrijblijvend locatievoorstel of een dwingend locatie voorstel. Waarbij we ingaan op de mogelijkheden en de voor- en nadelen van beide opties. Met als doel dat u als key-user na de workshop een keuze kan maken.
 • De keuze tussen het maken van Direct Putaway-activiteiten maken bij inslag of na gereed melding. Waarbij we ingaan op de mogelijkheden en de voor- en nadelen van beide opties. Met als doel dat u als key-user na de workshop een keuze kan maken.

Direct in uw eigen Boltrics-omgeving

Daarnaast gaat u direct aan de slag in uw eigen omgeving en richt u het volgende in

 • Magazijnstrategie
 • Magazijn Actie Putaway
 • Scanproces voor direct inrijden:
  • Scan drager
  • Scan wegzetlocatie
 • Statusfunctie die na gereedmelden van de inslag zorgt voor het ontstaan van Putaway-activiteiten. Hierdoor kan dit proces beperkt en geleidelijk live gebracht worden, omschakelen naar ‘direct bij Inslag’ kan na enige ervaring opgedaan te hebben.

Let op: bij deze workshop is een scanproces inbegrepen voor direct inrijden. Variaties op dit scanproces vallen buiten de scope van de workshop, net als uitvoeriger controles. Wilt u met deze uitbreidingen aan de slag? Dan moeten deze afzonderlijk worden gebudgetteerd en gerealiseerd, op basis van een request. Wijzigen moment van Putaway-activiteiten aanmaken kan ook op basis van een request.

Profiteer van uw concullega’s

De opzet van workshops sluit volledig aan op de peloton-gedachte van Boltrics. Zo staat leren van en met elkaar centraal gedurende de Boltrics Workshops. Als één van onze klanten met een onderwerp komt voor een trainingsonderwerp, kunnen anderen bij deze workshop aansluiten. Zo kunt u tijdens een goed gevulde sessie profiteren van de kennis van onze consultants én uw concullega’s. Op deze manier deelt u praktijkervaringen en kunnen we gezamenlijk met passende oplossingen komen. Daarnaast geldt: hoe meer deelnemers, hoe voordeliger de workshop per persoon.

Bij aanmelding geldt dat degene die het eerst komt, het eerst maalt. Wanneer u de initiator bent, ontvangt u als eerste een uitnodiging voor de geplande workshop.

Kosten

Op basis van 1 dagdeel.

Aantal aangemelde deelnemers Prijs per deelnemer
1 €580
2 of 3 €335
4 tot 6 €215

Om de gewenste kwaliteit en aandacht te waarborgen, is een maximumaantal van zes deelnemers van toepassing .

Word wegwijs in de wereld van magazijnstrategieën

Meld u aan voor de workshop.

Praktische informatie over de workshop

Datum: n.t.b.

Duur: 13.00 – 17.00 uur

Kosten: €580 – €215 (afhankelijk van aantal deelnemers)

Wilt u blijven leren, u en uw bedrijf blijven ontwikkelen of vaker met uw concullega’s sparren over specifieke onderwerpen. Kijk dan snel welke workshops Boltrics nog meer aanbiedt!

Mogelijke workshop kennisgebieden

TMS Contracten

TMS Contracten

Ga direct aan de slag met TMS Contracten

Lees meer

Web portal

Web portal

Ontdek alle mogelijkheden van de module Web portal.

Lees meer

Goedkeuring Inkoopfacturen

Goedkeuring Inkoopfacturen

Voorkom dat facturen tussen wal en schip vallen en zet 3PL Dynamics aan het werk.

Lees meer

WMS Contracten

WMS Contracten

Na deze workshop hebben WMS Contracten geen geheimen meer voor u.

Lees meer

Scanschermen

Scanschermen

Kom meer te weten over de inrichting van scanschermen.

Lees meer

Vaste Activa

Vaste Activa

Voorkom complexe Excel-bestanden of de noodzaak van een additioneel financieel systeem.

Lees meer

Cycle Counting

Cycle Counting

Schuif aan met het telproces dat u wilt inrichten en ga naar huis met een live gebrachte module Cycle Counting.

Lees meer

Vraag zelf een workshop aan

Omdat de workshops een specifiek kennisgebied treffen, bieden wij deze op aanvraag aan. Als u een bepaalde module of functionaliteit beter wilt beheersen, kaart u dit aan bij ons. Vervolgens organiseren wij een workshop voor dat kennisgebied. Hiervoor krijgen anderen de mogelijkheid om hierbij aan te sluiten. Zo ontstaat er een gemotiveerde groep deelnemers, die allemaal beter willen worden binnen hetzelfde kennisgebied. Iedereen bepaalt zijn eigen leerdoel en gaat hier samen met een consultant tijdens de workshop mee aan de slag.

Heeft u een vraag over de opzet van onze workshops? Of wilt u een kennisgebied aankaarten? Neem dan contact op met ons Customer Success Team via +31 318 742550 of stuur een e-mail naar request@boltrics.nl.