Workshop: Scanschermen

Door te werken met RF-scanners in uw warehouse komen efficiëntie, administratie en optimale serviceverlening bij elkaar. Maar hoe dragen uw scanprocessen daar nu aan bij ? Welke verbeteringen zijn er? En hoe lost u eenvoudig een foutmelding op? Een aantal vragen die onze Customer Success Consultants regelmatig horen. Heeft u dezelfde vragen? Meld u dan aan voor de workshop Scanschermen en probleemanalyse.

De workshop wordt enkel online aangeboden ten gevolg van de maatregelen voorgeschreven door het RIVM. Tijdens de online sessies kunt u digitaal aanschuiven vanaf uw eigen werkplek. Zo kunt u ondanks deze maatregelen uw kennis vergroten. 

Kom meer te weten over de inrichting van scanschermen.

Tijdens de workshop gaan we dieper in op de inrichting van de scanschermen aan de hand van de verschillende functies, uw proces en de keuzes in het systeem.

Zo kijken we naar de werking van de inrichting en wat we kunnen met fucnties. Daarnaast behandelen we de do’s en don’ts van uw proces, gaan we op zoek naar eventuele performence verbeteringen en kijken we welke klantspecifieke functies kunnen worden vervangen door de standaard. Tot slot zien we welke keuze vrijheden u heeft in het systeem en welke beperkingen het systeem kent. Wat kunt u bijvoorbeeld niet schrappen?

Passend bij de inrichting kijken we ook naar welke voorkomende foutmeldingen: hoe achterhaald u de oorzaak en welke oplossingen zet u daar tegenover?

Samen met de andere deelnemers beoordeelt u uw eigen processen en wijst u de verbeterpunten aan. Worden in de scanprocessen ‘overbodige’ stappen gezet – of zijn die écht nodig? En aan welke knoppen kunt u zelf draaien en waar kunt u beter van afblijven? Tevens kijken we naar het gebruik van functies.
Dat en meer leert u in één ochtend of middag.

Let op: deze workshop kan zó inspirerend werken dat de kans aanwezig is dat er optimalisaties tevoorschijn komen die buiten de scope van de workshop vallen. Deze moeten afzonderlijk worden gebudgetteerd en gerealiseerd.

Profiteer van uw concullega’s

De opzet van workshops sluit volledig aan op de peloton-gedachte van Boltrics. Zo staat leren van en met elkaar centraal gedurende de Boltrics Workshops. Als één van onze klanten met een onderwerp komt voor een trainingsonderwerp, kunnen anderen bij deze workshop aansluiten. Zo kunt u tijdens een goed gevulde sessie profiteren van de kennis van onze consultants én uw concullega’s. Op deze manier deelt u praktijkervaringen en kunnen we gezamenlijk met passende oplossingen komen. Daarnaast geldt: hoe meer deelnemers, hoe voordeliger de workshop per persoon.

Bij aanmelding geldt dat degene die het eerst komt, het eerst maalt. Wanneer u de initiator bent, ontvangt u als eerste een uitnodiging voor de geplande workshop.

Kosten

Op basis van 1 dagdeel.

Aantal aangemelde deelnemers Prijs per deelnemer
1 €580
2 of 3 €335
4 tot 6 €215

Om de gewenste kwaliteit en aandacht te waarborgen, is een maximumaantal van zes deelnemers van toepassing .

Wilt u aan de slag met scanschermen en uw kennis van probleemanalyses vergroten?

Meld u aan voor de workshop.

Praktische informatie over de workshop

Datum: n.t.b.

Duur: 09.00 – 13.00 uur

Kosten: €580 – €215 (afhankelijk van aantal deelnemers)

Wilt u blijven leren, u en uw bedrijf blijven ontwikkelen of vaker met uw concullega’s sparren over specifieke onderwerpen. Kijk dan snel welke workshops Boltrics nog meer aanbiedt!

Mogelijke workshop kennisgebieden

TMS Contracten

TMS Contracten

Ga direct aan de slag met TMS Contracten

Lees meer

Web portal

Web portal

Ontdek alle mogelijkheden van de module Web portal.

Lees meer

Goedkeuring Inkoopfacturen

Goedkeuring Inkoopfacturen

Voorkom dat facturen tussen wal en schip vallen en zet 3PL Dynamics aan het werk.

Lees meer

WMS Contracten

WMS Contracten

Na deze workshop hebben WMS Contracten geen geheimen meer voor u.

Lees meer

Magazijnstrategieën

Magazijnstrategieën

Ga aan de slag met de meest tactische plek voor goederen.

Lees meer

Vaste Activa

Vaste Activa

Voorkom complexe Excel-bestanden of de noodzaak van een additioneel financieel systeem.

Lees meer

Cycle Counting

Cycle Counting

Schuif aan met het telproces dat u wilt inrichten en ga naar huis met een live gebrachte module Cycle Counting.

Lees meer

Vraag zelf een workshop aan

Omdat de workshops een specifiek kennisgebied treffen, bieden wij deze op aanvraag aan. Als u een bepaalde module of functionaliteit beter wilt beheersen, kaart u dit aan bij ons. Vervolgens organiseren wij een workshop voor dat kennisgebied. Hiervoor krijgen anderen de mogelijkheid om hierbij aan te sluiten. Zo ontstaat er een gemotiveerde groep deelnemers, die allemaal beter willen worden binnen hetzelfde kennisgebied. Iedereen bepaalt zijn eigen leerdoel en gaat hier samen met een consultant tijdens de workshop mee aan de slag.

Heeft u een vraag over de opzet van onze workshops? Of wilt u een kennisgebied aankaarten? Neem dan contact op met ons Customer Success Team via +31 318 742550 of stuur een e-mail naar request@boltrics.nl.