Workshop: TMS Contracten

Wilt u aan de slag met TMS Contracten, maar worstelt u met welke stappen u moet zetten om uw bestaande afspraken om te zetten naar TMS Contracten? Hoe voegt u bijvoorbeeld een nieuwe dienstregel toe aan uw contracten? En hoe brengt u de inrichting succesvol live? Dat en meer delen we tijdens de workshop TMS Contracten.

Door de voorgeschreven overheidsmaatregelen wordt de workshop enkel online aangeboden. Tijdens de online sessies kunt u digitaal aanschuiven vanaf uw eigen werkplek. Zo kunt u ondanks deze maatregelen uw kennis vergroten. 

TMS Contracten zelf uitrollen en beheren

Schuif aan met uw eigen leerdoel – een duidelijke opdracht/wens waar u zelfstandig mee aan de slag wilt – en ga naar huis met een werkende oplossing. Met praktische voorbeelden nemen we in 2 sessies uw transporttarieven en klantafspraken over in de TMS contracten. In groepsverband gaan we aan de slag waarbij u in uw eigen systeem werkt aan uw eigen leerdoel. De consultant ondersteunt daarbij met praktische tips en handvatten.

Zo gaat de trainer in op de verschillende onderdelen van TMS contracten; tariefgebieden, berekeningsmethoden, staffelprijzen, groeperingen, dieselolietoeslag, optionele kosten en toeslagen, het default contract, automatisch ophogen van tarieven, enzovoorts.

Het resultaat: na de workshop kent u de fijne kneepjes van TMS Contracten en richt u ze moeiteloos zelf in. Daarnaast bent u beter in staat om uw sales-afdeling te ondersteunen met in- en overzichten van de gemaakte contractafspraken. Om ervoor te zorgen dat u er direct mee aan de slag kunt, richten we samen met u, tijdens een individuele vervolgsessie, voor minstens één klant een TMS Contract in, in PROD.

Profiteer van uw concullega’s

De opzet van workshops sluit volledig aan op de peloton-gedachte van Boltrics. Zo staat leren van en met elkaar centraal gedurende de workshops. Als één van onze klanten met een onderwerp komt voor een trainingsonderwerp, kunnen anderen bij deze workshop aansluiten. Zo kunt u tijdens een goed gevulde sessie profiteren van de kennis van onze consultants én uw branchgenoten. Op deze manier deelt u praktijkervaringen en kunnen we gezamenlijk met passende oplossingen komen. Daarnaast geldt: hoe meer deelnemers, hoe voordeliger de workshop per persoon.

Bij aanmelding geldt dat degene die het eerst komt, het eerst maalt. Wanneer u de initiator bent, ontvangt u als eerste een uitnodiging voor de geplande workshop.

Kosten

Op basis van 2 sessies + 2 uur remote ondersteuning ‘in de praktijk’.

Aantal aangemelde deelnemers Prijs per deelnemer
1 €1450
2 of 3 €880
4 tot 6 €540

Om de gewenste kwaliteit en aandacht te waarborgen, is een maximumaantal van zes deelnemers van toepassing.

De 2 uur remote ondersteuning zijn bedoeld om het systeem bij uw bedrijf live te brengen. Tijdens deze uren worden de laatste stappen gezet om voor (minstens) 1 klant het TMS Contract live te brengen. Hieronder verstaan we de volgende aspecten:

  • Invoer en configuratie TMS contract op transportorders
  • Activeren Statusfuncties om contractregels automatisch te berekenen en toe te voegen vanuit de goederenregels van de transportorders van die klant.

Wilt u ook aan de slag met TMS Contracten?

Meld u dan aan voor de workshop.

Praktische informatie over de workshop

Datum: dinsdag 23 & 30 maart

Duur: 2 dagdelen

Kosten: €1450 – €540 (afhankelijk van aantal deelnemers)

Wilt u blijven leren, u en uw bedrijf blijven ontwikkelen of vaker met uw concullega’s sparren over specifieke onderwerpen. Kijk dan snel welke workshops Boltrics nog meer aanbiedt!

Mogelijke workshop kennisgebieden

Web portal

Web portal

Ontdek alle mogelijkheden van de module Web portal.

Lees meer

Magazijnstrategieën

Magazijnstrategieën

Ga aan de slag met de meest tactische plek voor goederen.

Lees meer

Goedkeuring Inkoopfacturen

Goedkeuring Inkoopfacturen

Voorkom dat facturen tussen wal en schip vallen en zet 3PL Dynamics aan het werk.

Lees meer

WMS Contracten

WMS Contracten

Na deze workshop hebben WMS Contracten geen geheimen meer voor u.

Lees meer

Scanschermen

Scanschermen

Kom meer te weten over de inrichting van scanschermen.

Lees meer

Vaste Activa

Vaste Activa

Voorkom complexe Excel-bestanden of de noodzaak van een additioneel financieel systeem.

Lees meer

Cycle Counting

Cycle Counting

Schuif aan met het telproces dat u wilt inrichten en ga naar huis met een live gebrachte module Cycle Counting.

Lees meer

Vraag zelf een workshop aan

Omdat de workshops een specifiek kennisgebied treffen, bieden wij deze op aanvraag aan. Als u een bepaalde module of functionaliteit beter wilt beheersen, kaart u dit aan bij ons. Vervolgens organiseren wij een workshop voor dat kennisgebied. Hiervoor krijgen anderen de mogelijkheid om hierbij aan te sluiten. Zo ontstaat er een gemotiveerde groep deelnemers, die allemaal beter willen worden binnen hetzelfde kennisgebied. Iedereen bepaalt zijn eigen leerdoel en gaat hier samen met een consultant tijdens de workshop mee aan de slag.

Heeft u een vraag over de opzet van onze workshops? Of wilt u een kennisgebied aankaarten? Neem dan contact op met ons Customer Success Team via +31 318 742550 of stuur een e-mail naar request@boltrics.nl.