Workshop: WMS Contracten

Loopt u tegen de beperkingen aan van dienstprijzen en dienstafspraken? Wilt u aan de slag met WMS Contracten, maar worstelt u met welke stappen u moet zetten om uw bestaande afspraken om te zetten naar WMS Contracten? Hoe voegt u bijvoorbeeld een nieuwe dienstregel toe aan uw contracten? En hoe brengt u de inrichting succesvol live? Dat en meer delen we tijdens de workshop ‘WMS Contracten’.

De workshop wordt enkel online aangeboden ten gevolg van de maatregelen voorgeschreven door het RIVM. Tijdens de online sessies kunt u digitaal aanschuiven vanaf uw eigen werkplek. Zo kunt u ondanks deze maatregelen uw kennis vergroten. 

WMS Contracten hebben voor jou geen geheimen meer

Schuif aan met uw eigen leerdoel – een duidelijke opdracht/wens waar u zelfstandig mee aan de slag wilt – en ga naar huis met een werkende oplossing. Met praktische voorbeelden maken we in 2 sessies de vertaalslag van dienstprijzen en -afspraken naar WMS Contracten. In groepsverband gaan we aan de slag waarbij u in uw eigen systeem werkt aan uw eigen leerdoel. De consultant ondersteunt daarbij met praktische tips en handvatten.

Zo gaat de trainer in op de verschillende onderdelen van contracten, aanpak van bewaarloon en de werking van berekeningen. Daarnaast weet u na de workshop exact met welke instelling de dienstbetrekking juist wordt uitgevoerd. Oftewel wanneer kiest u voor “per artikel een regel”?

U leert hoe u vaste periodieke dienstregels invoegt en wat de voordelen zijn van Optionele Contractregels. Het resultaat: na de workshop kent u de fijne kneepjes van WMS Contracten en richt u ze moeiteloos in. Om te zorgen dat er werkelijk mee aan de slag kunt, gaan we in een individuele vervolgsessie zorgen dat voor minstens één klant een WMS Contract ingericht en actief in gebruik is in PROD.

Krijg antwoord op de volgende vragen:

  • Wat kan ik met WMS Contracten?
  • Hoe zit de structuur in elkaar?
  • Hoe helpt WMS Contracten mij te voldoen aan nieuwe contractafspraken?
  • Hoe breng ik een nieuwe inrichting live?
  • Kan ik testen met een klant?
  • Hoe train ik mijn collega’s?

Profiteer van uw concullega’s

De opzet van workshops sluit volledig aan op de peloton-gedachte van Boltrics. Zo staat leren van en met elkaar centraal gedurende de Boltrics Workshops. Als één van onze klanten met een onderwerp komt voor een trainingsonderwerp, kunnen anderen bij deze workshop aansluiten. Zo kunt u tijdens een goed gevulde sessie profiteren van de kennis van onze consultants én uw concullega’s. Op deze manier deelt u praktijkervaringen en kunnen we gezamenlijk met passende oplossingen komen. Daarnaast geldt: hoe meer deelnemers, hoe voordeliger de workshop per persoon.

Bij aanmelding geldt dat degene die het eerst komt, het eerst maalt. Wanneer u de initiator bent, ontvangt u als eerste een uitnodiging voor de geplande workshop.

Kosten

Op basis van 2 sessies + 2 uur remote ondersteuning ‘in de praktijk’.

Aantal aangemelde deelnemers Prijs per deelnemer
1 €1450
2 of 3 €880
4 tot 6 €540

Om de gewenste kwaliteit en aandacht te waarborgen, is een maximumaantal van zes deelnemers van toepassing.

De 2 uur remote ondersteuning zijn bedoeld om het systeem bij uw bedrijf live te brengen. Tijdens deze uren worden de laatste stappen gezet om voor (minstens) 1 klant het WMS Contract live te brengen. Hieronder verstaan we de volgende aspecten:

  • Verwijderen Dienstafspraken & Dienstprijzen
  • Activeren Statusfunctie ‘Diensten op basis van Contractregels invoegen’, deactiveren Statusfunctie ‘Diensten op basis van Dienstafspraken invoegen’ voor de specifieke situatie.
  • Uitvoeren op één Inslag/Uitslag/VAL-order

Wilt u ook aan de slag met WMS Contracten?

Meld u dan aan voor de workshop.

Praktische informatie over de workshop

Datum: n.t.b.

Duur: 2 dagdelen

Kosten: €1450 – €540 (afhankelijk van aantal deelnemers)

Wilt u blijven leren, u en uw bedrijf blijven ontwikkelen of vaker met uw concullega’s sparren over specifieke onderwerpen. Kijk dan snel welke workshops Boltrics nog meer aanbiedt!

Mogelijke workshop kennisgebieden

TMS Contracten

TMS Contracten

Ga direct aan de slag met TMS Contracten

Lees meer

Web portal

Web portal

Ontdek alle mogelijkheden van de module Web portal.

Lees meer

Goedkeuring Inkoopfacturen

Goedkeuring Inkoopfacturen

Voorkom dat facturen tussen wal en schip vallen en zet 3PL Dynamics aan het werk.

Lees meer

Magazijnstrategieën

Magazijnstrategieën

Ga aan de slag met de meest tactische plek voor goederen.

Lees meer

Scanschermen

Scanschermen

Kom meer te weten over de inrichting van scanschermen.

Lees meer

Vaste Activa

Vaste Activa

Voorkom complexe Excel-bestanden of de noodzaak van een additioneel financieel systeem.

Lees meer

Cycle Counting

Cycle Counting

Schuif aan met het telproces dat u wilt inrichten en ga naar huis met een live gebrachte module Cycle Counting.

Lees meer

Vraag zelf een workshop aan

Omdat de workshops een specifiek kennisgebied treffen, bieden wij deze op aanvraag aan. Als u een bepaalde module of functionaliteit beter wilt beheersen, kaart u dit aan bij ons. Vervolgens organiseren wij een workshop voor dat kennisgebied. Hiervoor krijgen anderen de mogelijkheid om hierbij aan te sluiten. Zo ontstaat er een gemotiveerde groep deelnemers, die allemaal beter willen worden binnen hetzelfde kennisgebied. Iedereen bepaalt zijn eigen leerdoel en gaat hier samen met een consultant tijdens de workshop mee aan de slag.

Heeft u een vraag over de opzet van onze workshops? Of wilt u een kennisgebied aankaarten? Neem dan contact op met ons Customer Success Team via +31 318 742550 of stuur een e-mail naar request@boltrics.nl.