Warehouse

Klantverhalen

Boltrics helpt logistieke dienstverleners graag vooruit door de kracht en kennis van de branche te bundelen. Veel logistieke dienstverleners gingen u al voor en kozen voor de oplossing van Boltrics. Bekijk hoe en waarom zij kozen voor de banchestandaard van Boltrics.

Wilt u meer weten over onze oplossing en de mogelijkheden, bekijk dan onze webinars, whitepapers en e-books.

Case studies

Video’s

Jonker & Schut

Jonker & Schut zocht een oplossing waarin zij hun finance, logistiek, productie, kwaliteit, transport én douane medewerkers in één geïntegreerd systeem konden werken. En dat op basis van de nieuwste technologie. De keuze viel daarbij op 3PL Dynamics, de softwareoplossing van Boltrics voor logistiek dienstverleners. Bekijk de video voor het hele verhaal van Jonker & Schut.

Trexico Logistics

Trexico Logistics is live gegaan met Boltrics’ WMS-oplossing. Ze zijn daarmee de eerste die live gaan met de 100% SaaS-oplossing van Boltrics. De oplossing beschikt over alle gewenste functionaliteit en komt met de garantie ‘altijd up-to-date’. Daar bovenop is het WMS volledig geïntegreerd met het SaaS product Dynamics 365 Business Central van Microsoft. Dit cloud-platform draait niet alleen in Microsoft Azure maar wordt ook nog eens volledig gemanaged door Microsoft. Bekijk de video voor het hele verhaal van Trexico Logistics.

Contact

Heeft u interesse in de branchespecifieke softwareoplossingen van Boltrics? Heeft u een vraag of wenst u aanvullende informatie? Laat het ons weten. We maken graag een vrijblijvende afspraak met u voor een demo van onze software.

Daphne Tollenaar | Boltrics
  • * Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.