Webinars

Wat zijn de laatste logistieke trends? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen in 3PL Dynamics? En hoe zet u uw software slim aan het werk, zodat u zelf tijd over houdt? Wat het onderwerp ook is – er staat een webinar voor u klaar. Binnen een uur bent u weer helemaal bij over de laatste trends, weet u hoe u moeiteloos kunt inspelen op klantwensen en demonstreren we hoe u efficiënter kunt omgaan met uw resources.

Contact

Heeft u interesse in de branchespecifieke softwareoplossingen van Boltrics? Heeft u een vraag of wenst u aanvullende informatie? Laat het ons weten. We maken graag een vrijblijvende afspraak met u voor een demo van onze software.

Daphne Tollenaar | Boltrics
  • * Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.