Whitepaper: Gebruik uw stem en laat het WMS voor u werken

Bedrijven staan vandaag de dag voor grote uitdagingen. Nergens anders is dat meer zichtbaar dan in de supply chain. Het management staat voor de taak om de kosten te verlagen, maar moet tegelijkertijd de groeiende volumes verwerken en de servicelevels verbeteren. Om aan die verwachtingen te kunnen voldoen, onderzoeken veel bedrijven in hoeverre nieuwe technologieën voor meer efficiëntie en meer concurrentievoordeel kunnen zorgen.

De juiste oplossing voor de uitdagingen.

Uit onderzoek van Honeywell blijkt dat ‘faciliteren van omzetgroei’ een van de belangrijkste redenen is om de voor- en nadelen van nieuwe technologie te onderzoeken. Tegelijkertijd zijn in veel dc’s de meest arbeidsintensieve taken al verbeterd met behulp van technologie. Waar vinden managers dan nog nieuwe mogelijkheden om operationele kosten te reduceren zonder in te boeten op service?

Voice als oplossing voor de uitdagingen.

Voice-technology kan een gedegen antwoord bieden. Maar wat zijn de voordelen ten opzichte van barcode scanning, pick-to-light en een papierenlijst? Samen met Honeywell hebben de verschillen en voordelen voor u samengebracht.

Download

  • * Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.