Onze klanten

In de afgelopen 10 jaar hebben we ruim 200+ implementaties gerealiseerd. Allemaal bij logistiek dienstverleners die actief zijn in warehousing, wegtransport, luchtvracht of zeevracht, met of zonder douaneactiviteiten. Onderstaand een overzicht van onze klanten.

BAS WMS Boltrics

BAS Group

“Met de brancheoplossing van Boltrics zijn we verzekerd van een up-to-date systeem en krijgen we toegang tot de nieuwste innovaties van nu, maar ook in de toekomst.”

Lees meer
Agro Merchants

AGRO Merchants

“De software van Boltrics biedt ons alle benodigde functionaliteit om de operationele efficiëntie te verbeteren.”

Lees meer
VCK logistics

VCK Logistics

“Met de geïntegreerde oplossing van Boltrics kunnen we continu nieuwe versies adopteren en profiteren van de ontwikkelsnelheid van het Microsoft platform.”

Lees meer
Jonker en Schut WMS TMS

Jonker & Schut

“Boltrics heeft een sterke focus op logistiek dienstverleners, en biedt een standaard en tegelijkertijd zeer flexibele oplossing voor de branche.”

Lees meer

Misschien ook interessant voor u:

Boltrics blog

Blog

4 kenmerken van goede logistieke software.
Tijdens uw zoektocht naar goede logistieke software komt u er al gauw achter dat er veel partijen zijn die dit aanbieden. In onze blog gaan we in op de vraag: Wat is goede logistieke software?

Lees de blog

Whitepaper

5 quick wins om uw warehouse KPI’s te behalen.
Met de juiste tools in handen verwerkt u met minimale (handmatige) handelingen grotere volumes. Op welk vlak kunt u snel winst behalen? We hebben 5 quick wins voor u samengebracht in ons whitepaper.

Bekijk het whitepaper

Boltrics blog

Blog

Hoe zit het nu precies met dat Boltrics peloton?
Vaak vergelijken wij Boltrics, ons klantbestand én onze werkwijze met een peloton. De gemiddelde logistiek dienstverlener geeft echter weinig om ongemotoriseerde voertuigen. We leggen het u daarom graag uit in onze blog.

Lees de blog

Contact

Heeft u interesse in de branchespecifieke softwareoplossingen van Boltrics? Heeft u een vraag of wenst u aanvullende informatie? Laat het ons weten. We maken graag een vrijblijvende afspraak met u voor een demo van onze software.

Daphne Tollenaar | Boltrics
  • * Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.