Onze klanten

In de afgelopen 10 jaar hebben we ruim 160 implementaties gerealiseerd. Allemaal bij logistiek dienstverleners die actief zijn in warehousing, wegtransport, luchtvracht of zeevracht, met of zonder douaneactiviteiten. Onderstaand een overzicht van onze klanten.

BAS WMS Boltrics

BAS Group

“Met de brancheoplossing van Boltrics zijn we verzekerd van een up-to-date systeem en krijgen we toegang tot de nieuwste innovaties van nu, maar ook in de toekomst.”

Lees meer
Agro Merchants

AGRO Merchants

“De software van Boltrics biedt ons alle benodigde functionaliteit om de operationele efficiëntie te verbeteren.”

Lees meer
VCK logistics

VCK Logistics

“Met de geïntegreerde oplossing van Boltrics kunnen we continu nieuwe versies adopteren en profiteren van de ontwikkelsnelheid van het Microsoft platform.”

Lees meer
Jonker en Schut WMS TMS

Jonker & Schut

“Boltrics heeft een sterke focus op logistiek dienstverleners, en biedt een standaard en tegelijkertijd zeer flexibele oplossing voor de branche.”

Lees meer

Contact

Heeft u interesse in de branchespecifieke softwareoplossingen van Boltrics? Heeft u een vraag of wenst u aanvullende informatie? Laat het ons weten. We maken graag een vrijblijvende afspraak met u voor een demo van onze software.

  • * Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.