Software voor koel- & vrieslogistiek

Nekovri Dynamics is onze software oplossing voor logistiek dienstverleners in koel & vries. De oplossing is ERP, WMS en TMS in één. Ofwel dé complete software oplossing voor koel- en vrieshuizen. Alles is modulair opgebouwd, aan u de keuze. Van warehousing en partijregistratie tot temperatuurcontrole en SSCC of EDI. Allemaal standaard.

Nekovri Dynamics, dé software standaard voor koel- en vrieslogistiek

Nekovri Dynamics is een complete software oplossing specifiek voor koel- en vrieslogistiek. Het bevat alle functionaliteiten voor uw logistieke- en bedrijfsprocessen. Standaard. Voor controle en beheersing van temperatuur. Voor registratie van batchnummers, productiedatum en THT-gegevens. Maar ook voor inkoop, verkoop en financiën. Geïntegreerd en collectief maatwerk eigenlijk. Voor een standaard prijs. Ook dát mag u van de branchestandaard verwachten.

Brochure Nekovri Dynamics

Bekijk hier de brochure.

Software voor koel vries logistiek

Nederlandse Vereniging van Koel- & Vrieshuizen

NEKOVRI

Onze software Nekovri Dynamics is ontwikkeld samen met de Vereniging van Nederlandse Koel- en Vrieshuizen NEKOVRI. Vóór en door de branche dus. Vandaar dat de software oplossing ook de naam Nekovri Dynamics mag dragen.

Nekovri koel & vrieslogistiek

Meer efficiency, meer kwaliteit

Meer rendement

Nekovri Dynamics automatiseert de logistieke processen in uw magazijn, waardoor deze efficiënt en foutloos verlopen. Met een minimum aan administratieve handelingen en goederenbewegingen. Kostenverlagend en kwaliteitsverhogend, dat is de eerste winst.

Meer grip op uw bedrijfsvoering

Nekovri Dynamics stroomlijnt uw bedrijfsvoering en maakt deze direct inzichtelijk. Medewerkers kunnen informatie eenvoudig en snel vinden en delen. Managementrapportages bieden actuele en eenduidige informatie, zodat u weet wat er speelt en goed geïnformeerd kunt sturen en bijsturen. Klanten hebben online inzage in hun actuele voorraden, een service die minder telefoonverkeer oplevert. En dat komt de arbeidsproductiviteit ten goede.

Microsoft technologie

Onze software is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV, de bedrijfsoplossing voor het midden- en kleinbedrijf. Dynamics NAV is zeer flexibel, en heeft de vertrouwde Microsoft look&feel, zodat uw medewerkers er gemakkelijk en prettig mee werken.

Microsoft’s ontwikkelteam werkt continu aan Dynamics NAV. Nieuwe mogelijkheden in Dynamics NAV, zijn ook beschikbaar in 3PL Dynamics en Nekovri Dynamics. Omdat al onze klanten altijd op de laatste software release werken, hebben zij allemaal de beschikking over de nieuwste mogelijkheden van Dynamics NAV.

Microsoft Dynamics NAV voor logistiek dienstverleners

alles-in-één

FMS, WMS, TMS, Douane en Finance

In onze software voor logistiek dienstverleners zijn WMS, TMS en FMS volledig geïntegreerd. Daarmee is de software een complete oplossing voor logistiek dienstverleners die Warehousing, Transport en Expeditie (Forwarding) doen, inclusief de bijbehorende douaneformaliteiten. Zo volgt u uw zendingen door het gehele logistieke proces en heeft u altijd inzicht op zowel klant- als zending-niveau.

Werkt

Overal

On Premise Logistiek Dienstverlening
On premise

Bij de on-premise-variant koopt u de software en installeert u het op een fysieke (eigen) server. In uw eigen pand, of extern, bij een datacenter. De hardware wordt dan beheerd door uw eigen IT-afdeling of door een externe partij. De software is in dit geval te benaderen binnen het local area network (LAN) van uw organisatie.

Cloud Logistiek dienstverlening
In de cloud

Staat uw software ‘in the cloud’, dan heeft u er geen omkijken meer naar. U betaalt een vast bedrag per maand. De software wordt geïnstalleerd in Microsoft Azure, de cloud van Microsoft en via een internetverbinding heeft u toegang, ongeacht waar u bent. Geen zorgen over de data & performance, want het IT-beheer is bij de maandelijkse prijs inbegrepen. Uw IT-afdeling beheert het systeem alleen functioneel.

Hybride logistiek dienstverlening
Hybride

Hybride is een combinatie van cloud en on-premise systemen. Bijvoorbeeld de logistieke software lokaal (on-premise) en andere software, zoals CRM-online, Office365 en Power BI in de cloud. Alles volledig geïntegreerd, dus de gebruikers merken niet in welke omgeving ze werken. Bovendien gebruiken ze voor alle systemen dezelfde inloggegevens, wel zo makkelijk!