Onze beloftes

De logistieke sector is in alle opzichten in beweging. Daarnaast gaan de ontwikkelingen in de (informatie)technologie steeds sneller. Dit stelt u voor een dubbele uitdaging: kosten reduceren én investeren in een toekomstbestendige IT-oplossing. Kiest u voor kostbaar maatwerk of voor de beloftes van Boltrics?

De wetenschap dat logistieke dienstverleners onafhankelijk van elkaar het wiel proberen uit te vinden, inspireerde Boltrics tot de ontwikkeling van een branche standaard. Tot één oplossing waar de hele branche haar schouders onder zet.

Een bewezen standaard, altijd state-of-the-art dankzij de ontwikkelkracht van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Snel, lean en daadkrachtig geïmplementeerd door Boltrics, exact volgens plan. Zonder tijdrovend maatwerk. Without a doubt.

Belofte #1

Dé branche standaard

De dynamische wereld van de logistiek kent talloze unieke dienstverleners. Daarentegen hebben zij te maken met weinig onderscheidende, branche-eigen processen. Niet verschillen maar overeenkomsten liggen daarom ten grondslag aan het veelzijdige softwareplatform van Boltrics. Samen met de logistieke sector bouwen wij continu aan de branche standaard: een modulaire totaaloplossing waarvan u zelf bepaalt wat u gebruikt.

Belofte #2

Altijd up-to-date

Onze software is er voor én door de branche. Functionaliteiten worden branche breed ontwikkeld en gedeeld. Al onze klanten werken op eenzelfde versie en daardoor zijn we in staat om updates te automatiseren. Hierdoor is de software altijd up-to-date, ook jaren na de implementatie. Zonder tijd en moeite van uw kant. Dankzij de unieke features van Microsoft Dynamics 365 Business Central vinden onderhoud en updates plaats zonder uw bedrijfscontinuïteit te verstoren. Van dé branche standaard zou u ook niet anders verwachten!

Belofte #3

Fixed time, fixed price

Alle denkbare bedrijfs- en logistieke processen zijn standaard in onze software ondergebracht. U heeft dus geen maatwerk meer nodig, want onze branche standaard bevat alle functionaliteit die u nodig heeft. De implementatie is een kwestie van bepalen wat u nodig heeft, waarbij wij ervoor zorgen dat de software naadloos aansluit op de processen en rollen in uw bedrijf. Vandaar dat wij gegarandeerd Fixed time & Fixed price implementeren.

Belofte #4

Microsoft technologie

Boltrics bouwt en vertrouwt op Microsoft Dynamics 365 Business Central: een systeem dat flexibiliteit koppelt aan een hoge mate van stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Zo werkt onze software naadloos samen met de bekende programma’s, zoals Outlook, Word en Excel. Maar ook met de nieuwste ontwikkelingen, zoals Power BI en Power Apps. Dynamics 365 Business Central is beschikbaar in 42 landen en, wordt wereldwijd door meer dan 110.000 bedrijven gebruikt. Continuïteit en innovatie zijn hiermee verzekerd.

Belofte #5

Cloud, on-premise of hybride

Onze software is beschikbaar als on-premise, cloud of hybride. Wilt u een combinatie van on-premise en cloud? Een deel van de software lokaal en de rest online? Of later switchen van on-premise naar cloud (of andersom)? Elk van deze opties is mogelijk; de keuze is aan u. Met dank aan de Microsoft technologie, waarop ook het succes van onze bewezen standaarden Nekovri Dynamics en 3PL Dynamics is gebaseerd.

Contact

Heeft u interesse in de branchespecifieke softwareoplossingen van Boltrics? Heeft u een vraag of wenst u aanvullende informatie? Laat het ons weten. We maken graag een vrijblijvende afspraak met u voor een demo van onze software.

  • * Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.