De 3 voordelen van onze ‘altijd up-to-date garantie’

Boltrics werkt met de ‘altijd up-to-date garantie’; onze klanten werken altijd op de laatste versie van Microsoft Dynamics. Wat betekent dat? En hoe doen we dat?

1. Altijd up-to-date: Nieuwe functionaliteit
Onze oplossingen 3PL Dynamics en Nekovri Dynamics worden vóór en dóór de branche ontwikkeld. Dat betekent dat nieuwe functionaliteiten worden bedacht voor de gehéle branche en niet slechts (als maatwerk) voor één bedrijf. Nieuwe functionaliteit wordt (alleen) ontwikkeld in de laatste versie van Dynamics 365 Business Central, omdat al onze klanten op de laatste versie werken. Iedereen kan daarvan dus gebruikmaken. We informeren onze klanten over nieuwe functionaliteit via website, social media en nieuwsbrieven. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in de nieuwe functionaliteit krijgen van Boltrics een prijsopgave voor de inrichting van die nieuwe functionaliteit.

altijd-up-to-date
Finance software logistiek dienstverlening

2. Altijd up-to-date: Voordeliger dan een herimplementatie
Zonder updates wijkt software steeds verder af van de nieuwste versie. Uiteindelijk zal dat na verloop van tijd leiden tot een complete herimplementatie, omdat de software hopeloos verouderd is en niet meer voldoet aan de veranderende eisen en wensen. Boltrics klanten hebben daar geen last van; upgrades vallen onder het onderhoudscontract, waardoor zij ook járen na de implementatie nog steeds gebruik maken van de allernieuwste software. Zo besparen onze klanten de kosten voor een herimplementatie of het opnieuw aanschaffen van de software en alle risico’s die met dit soort projecten gepaard gaan.

3. Altijd up-to-date: Nieuwste Microsoft technologie
Microsoft investeert jaarlijks meer dan 11 miljard dollar in research & development. Dit staat garant voor continue doorontwikkeling en innovatie. Of het nu gaat om cloud, big data of internet of things, Microsoft zorgt dat haar producten er klaar voor zijn. Via de unieke ontwikkelfilosofie van Boltrics en de gestandaardiseerde oplossing zijn we in staat de doorontwikkeling van Microsoft als geen ander te volgen. Hierdoor zijn onze klanten in staat continu gebruik te maken van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen.

Lees meer over Microsoft

microsoft technologie