Cloud, on-premise of hybride

Onze software is beschikbaar als on-premise, cloud of hybride.
Wilt u een combinatie van on-premise en cloud? Een deel van de software lokaal en de rest online? Of later switchen van on-premise naar cloud (of andersom)? Elk van deze opties is mogelijk; de keuze is aan u. Met dank aan de Microsoft technologie, waarop ook het succes van onze bewezen standaarden Nekovri Dynamics en 3PL Dynamics is gebaseerd.

On Premise Logistiek Dienstverlening

On-premise software

Heeft u een uitstekend server park staan en een sterke IT-afdeling, dan kiest u mogelijk voor een on-premise versie van onze software. De software staat dan fysiek op een (eigen) server. De hardware wordt beheerd door uw IT-afdeling of een externe partij. Nekovri Dynamics / 3PL Dynamics is dan te benaderen binnen het local area network (LAN) van de organisatie.
Als uw internetverbinding te wensen over laat, dan is een on-premise versie zeker een goede oplossing. Of als slechts één van uw vestigingen een slechte internetverbinding heeft, dan kan voor die vestiging (alleen) een on-premise systeem worden geïnstalleerd.

Eigen servers

Werkt ook goed bij slechte internetverbinding

Cloud Logistiek dienstverlening

Cloud software

Wilt u uw software liever ‘in the cloud’, dan bevindt de software zich op een server ergens op de wereld, waarmee u via een internetverbinding toegang heeft. Ongeacht waar u bent. Geen zorgen over de data & performance, want het IT-beheer is bij de maandelijkse prijs inbegrepen. Uw IT-afdeling beheert het systeem alleen functioneel.
U bent vrij het aantal gebruikers (tijdelijk) te vergroten of verkleinen.

Geen investeringskosten

99,9 % gegarandeerde beschikbaarheid

Lage maandelijkse kosten

Hybride logistiek dienstverlening

Hybride software

Hybride is een combinatie van cloud en on-premise systemen. U zet dan bijvoorbeeld de logistieke software on-premise (lokaal) en andere software, zoals CRM-online, Office365, Power BI en Logic Apps, vanuit de cloud.
De systemen zijn zó geïntegreerd dat de gebruikers niet merken of ze lokaal werken of in de cloud. Bovendien kunnen ze op alle omgevingen inloggen met dezelfde gegevens.
In het geval dat één van uw vestigingen een slechte internetverbinding heeft, dan is het ook mogelijk om alleen díe vestiging te laten draaien met een on-premise versie van de software en de andere vestigingen vanuit de cloud. Later weer veranderen? Ook dat kan!

Zelfde inlog voor alle software (cloud of lokaal)

Flexibel: switchen naar cloud of on-premise kan altijd

Cybersecurity: beveilig uw data

De logistieke database groeit en daarmee ook de aantrekkingskracht die het heeft op criminelen. Hoe zorgt u dat uw systeem bestand is tegen ongewenste indringers? Heeft u de kennis in huis om dat te doen? Door te kiezen voor een cloudoplossing bijvoorbeeld, maakt u uw lokale netwerk minder interessant voor hackers.

Voorzorgsmaatregelen om de kans op een hack te minimaliseren

Met de voorzorgsmaatregelen uit ons whitepaper minimaliseert u de kans op een succesvolle hack.

Download ons whitepaper

Benieuwd naar onze tips om uw systemen te beschermen?