Dé branche standaard

Onze software is volledig op logistiek dienstverleners afgestemd. Alle bedrijfs- en logistieke processen zijn standaard in de software ondergebracht. U heeft dus geen maatwerk meer nodig, want onze software sluit naadloos aan op de processen en rollen in uw bedrijf!

Waarom nog langer maatwerk ontwikkelen als dé branche standaard er al in voorziet? Onze software bevat alle branchespecifieke functionaliteiten die u zich maar kunt wensen. Standaard! U heeft geen kostbare en langdurige maatwerktrajecten meer nodig.
Geen eindeloze implementaties met hoge risico’s. Wat u krijgt is een compleet en snel te implementeren WMS/TMS/FMS-systeem dat u op het lijf geschreven is. De software sluit naadloos aan op de processen en rollen in uw bedrijf.

De kracht van
standaard

Nekovri Dynamics en 3PL Dynamics zijn ontwikkeld vóór en dóór de branche. Dat betekent dat de hele branche profiteert van nieuwe ontwikkelingen in de software. Nieuwe functionaliteiten ontwikkelen we altijd branche breed: iedereen in de sector moet ermee kunnen werken. Want dat is de kracht van dé branche standaard!

standaard software
Standaard software voor logistiek dienstverleners

De luxe van
maatwerk

Onze software is dan wel standaard voor de branche, maar dat maakt ‘m nog niet inflexibel. Juist doordat we werken met de nieuwste Microsoft technologie zijn we in staat optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt. Zo definiëren we workflows per bedrijf afzonderlijk, evenals extra velden en rapportages. Eigenlijk toch een beetje maatwerk dus.

Maatwerk vs. (branche)standaard
6 vragen die u helpen bij het maken van een keuze

Heeft u moeite met het maken van een keuze tussen maatwerk of een (branche)standaard oplossing? Met de krappe marges waar u als logistiek dienstverlener mee wordt geconfronteerd, is een miskoop zelfs het laatste wat u kunt gebruiken. We hebben daarom 6 vragen opgesteld, die u helpen bij het maken van een keuze.