Fixed time & Fixed price

Alle denkbare bedrijfs- en logistieke processen zijn standaard in onze software ondergebracht. U heeft dus geen maatwerk meer nodig, want onze branche standaard bevat alle functionaliteit die u nodig heeft. De implementatie is een kwestie van bepalen wat u nodig heeft, waarbij wij ervoor zorgen dat de software naadloos aansluit op de processen en rollen in uw bedrijf. Vandaar dat wij gegarandeerd Fixed time & Fixed price implementeren. Without a doubt.

Fixed time: in 3 maanden live!

Met uw software stuurt u uw logistieke processen aan. U kunt het zich uiteraard niet permitteren dat de transportplanning in gevaar komt door fouten in de software. Of dat uw medewerkers niet weten welke orders ze moeten picken. Of dat elke order in twee softwaresystemen moet worden ingevoerd. Of dat er niet met de juiste pickstrategie wordt gepicked…
Dankzij onze ruime implementatie ervaring bij logistiek dienstverleners weten wij hoe we de implementatie slim en snel kunnen uitvoeren. Uw medewerkers worden ruim op tijd getraind en uw klanten merken vrijwel niets van de overgang naar de nieuwe software.

De implementatieperiode houden we kort én krachtig, waardoor de dagelijkse operatie zo min mogelijk wordt verstoord. Dat vraagt om duidelijke werkafspraken, waar het voltallige implementatieteam zich aan verbindt.
Onze projecten worden binnen 3 maanden afgerond. Van de eerste workshop tot het moment dat de software live gaat. Ongekend snel, maar wij maken het waar!

Fixed price

Van tevoren weet u wat de software-implementatie gaat kosten. We spreken samen af wat er wordt opgeleverd en wat de kosten zijn. Geen verrassingen achteraf. Wij doen wat we beloven, zonder twijfel!

fixed time price

Projectaanpak

Dankzij onze projectaanpak, waarbij implementatie en training van Key Users samenvallen, kunnen wij Fixed Time & Fixed Price implementeren. Het Boltrics implementatietraject bestaat uit de volgende fases:

 • 1

  Workshop Processen

  We bespreken de werkprocessen (en de bijzonderheden) van uw bedrijf.

 • 2

  Simulatie I

  De consultant van Boltrics laat uw team zien hoe de werkprocessen in de oplossing worden ingericht.

 • 3

  Implementatie

  De consultants van Boltrics richten samen met de key users uw bedrijfsprocessen in.

 • 4

  Simulatie II

  Uw kerngebruikers laten in een praktijktest zien hoe de bedrijfsprocessen in de software worden ondersteund.

 • 5

  Go-Live

  Go-Live, onder begeleiding van een consultant van Boltrics.