Microsoft technologie

Boltrics bouwt en vertrouwt op Microsoft Dynamics 365 Business Central: een systeem dat flexibiliteit koppelt aan een hoge mate van stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Zo werkt onze software naadloos samen met de bekende programma’s, zoals Outlook, Word en Excel. Maar ook met de nieuwste ontwikkelingen, zoals Power BI en Power Apps. Dynamics 365 Business Central is beschikbaar in 42 landen en wordt wereldwijd door meer dan 110.000 bedrijven gebruikt. Continuïteit en innovatie zijn hiermee verzekerd.

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een wereldwijde ERP-oplossing (Enterprise Resource Planning) die kleine en middelgrote bedrijven controle geeft over financiën en die toelevering, productie en bedrijfsactiviteiten vereenvoudigt.

Gebruiksgemak Dynamics 365 Business Central

De bediening van Business Central heeft het vertrouwde gemak van het bekende Microsoft Office. Daardoor vinden uw medewerkers snel hun weg in het systeem. Gebruikers zien alleen wat zij (met hun rol) mogen gebruiken, wat het systeem nog overzichtelijker maakt. Dankzij de integratie met andere software verbetert de samenwerking tussen uw medewerkers.

Zekerheid & continuïteit

Microsoft investeert miljarden in R&D voor de kwaliteit van Dynamics 365 Business Central: er is geen ander ERP-systeem waarin zoveel wordt ontwikkeld. Dat merk je aan de nieuwe releases (vrijwel elk jaar) waarin weer vele nieuwe functionaliteiten zitten. Microsoft geeft duidelijk aan wat haar visie is ten aanzien van toekomstige productontwikkelingen en te verwachten nieuwe functionaliteiten.

Dynamics 365 Business Central voor het MKB

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een flexibele oplossing voor kleine en middelgrote organisaties tussen 25 en 1.000 medewerkers. Boltrics heeft als partner van Microsoft haar oplossingen voor logistiek dienstverleners ontwikkeld op basis van Business Central. De kracht van Microsoft en de kennis van logistiek dienstverlening van Boltrics: een ideale combinatie!

ERP/Finance & CRM & Office 365 & Power BI

De combinatie van Dynamics 365 Business Central met Office 365, Dynamics CRM en Power BI maakt een krachtige bedrijfsoplossing die met u meegroeit: 3PL Dynamics en Nekovri Dynamics voor de logistieke processen, Business Central voor de facturatie, Dynamics CRM voor uw verkoop & service, Power BI voor visueel, realtime inzicht en Office 365 voor de samenwerkingsfuncties.

Switch van lokaal naar cloud, of andersom

Dynamics 365 Business Central is volledig geïntegreerd met Windows Azure, het goed beveiligde cloud-platform van Microsoft. U heeft geen duur serverpark en onderhoud meer nodig, want uw volledige software kan in de cloud worden gedraaid, inclusief e-mail (waardoor u geen exchange server meer nodig heeft), CRM en office. Toch liever lokaal? Ook dat kan. En switchen ook, wanneer u maar wilt.

Werkt

Overal

On Premise Logistiek Dienstverlening
On premise

Bij de on-premise-variant koopt u de software en installeert u het op een fysieke (eigen) server. In uw eigen pand, of extern, bij een datacenter. De hardware wordt dan beheerd door uw eigen IT-afdeling of door een externe partij. De software is in dit geval te benaderen binnen het local area network (LAN) van uw organisatie.

Cloud Logistiek dienstverlening
In de cloud

Staat uw software ‘in the cloud’, dan heeft u er geen omkijken meer naar. U betaalt een vast bedrag per maand. De software wordt geïnstalleerd in Microsoft Azure, de cloud van Microsoft en via een internetverbinding heeft u toegang, ongeacht waar u bent. Geen zorgen over de data & performance, want het IT-beheer is bij de maandelijkse prijs inbegrepen. Uw IT-afdeling beheert het systeem alleen functioneel.

Hybride logistiek dienstverlening
Hybride

Hybride is een combinatie van cloud en on-premise systemen. Bijvoorbeeld de logistieke software lokaal (on-premise) en andere software, zoals CRM-online, Office365 en Power BI in de cloud. Alles volledig geïntegreerd, dus de gebruikers merken niet in welke omgeving ze werken. Bovendien gebruiken ze voor alle systemen dezelfde inloggegevens, wel zo makkelijk!