Werken bij Boltrics

Stippel de route uit naar jouw droombaan.

Weinig werelden zijn zo complex als de logistiek. Voor leveranciers zijn hun goederen het meest waardevolle bezit. Geen wonder dat ze op elk moment exact willen weten wat ermee gebeurt en hoe ze er nog efficiënter mee om kunnen gaan. Dat vraagt om slimme IT-oplossingen én knappe koppen.

Als softwareontwikkelaar of consultant mag je je tanden zetten in de mooiste en meest uitdagende vraagstukken. We maken hier geen plannen voor in de la, maar werken samen aan praktische oplossingen. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Die duidelijkheid zorgt ervoor dat je hier snel op de juiste plek komt: je doet wat je leuk vindt, waar je goed in bent en waar de klant mee vooruitkomt. Groei je in je vak, dan groei je ook door in ons bedrijf. Daar investeren we graag in met trainingen en persoonlijke aandacht. Wil jij je specialiseren in één of meerdere gebieden? Ervaring opdoen bij een andere afdeling? Of heb je internationale ambities? Bij Boltrics krijg je daar alle ruimte voor.

Frans Kurvers | Projectmanager | Boltrics

Frans Kurvers, Projectmanager

“In maart 2018 ben ik op de afdeling support begonnen. Het idee was om vervolgens door te groeien naar het consultancy team als Logistics Consultant. ‘Maar mijn plan verliep iets anders’. Na 5 maanden werd mij tijdens de evaluatie verteld dat ik klaar was om door te stromen naar het consultancy team. Daarnaast werd mij gevraagd wat ik zélf nou echt interessant vond. Er kwam namelijk een nieuwe functie projectmanager bij. Dit vond ik super gaaf! Ik heb er twee weken goed over nagedacht en vervolgens een weloverwogen keuze gemaakt: ‘Dag plan, hallo projectmanagement, and so the story continues!’ Of toch niet? Na bijna 2 jaar met veel plezier als project manager gewerkt te hebben, kwam er een nieuwe internationale functie op mijn pad; Partner manager. Super gaaf om elke dag het partner netwerk van Boltrics een stukje beter te maken. “
Wildrik Oosterhof | Developer | Boltrics

Wildrik Oosterhof, Developer

“Ik ben in november 2018 begonnen op de Customer Support afdeling. Ik was helemaal niet bekend met de logistiek en dat maakte het best spannend. Een sprong in het onbekende, maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Het is een nuchtere en duidelijke wereld waar ik binnen no time mijn weg heb gevonden. Ook bij Boltrics zagen ze dat. Na drie maanden mocht ik al de overstap maken naar het Customer Success team. Maar stiekem had ik mijn hart al verloren aan het ontcijferen van technische vraagstukken. Ik stelde voor om richting development te gaan en een week later startte ik al op de afdeling Development. Deze flexibiliteit vanuit Boltrics vind ik erg prettig!”

Lees meer
Tamara Schoeman | Boltrics

Tamara Schoeman, Logistics Consultant

“Met een grote glimlach op mijn gezicht, beklom ik in december 2019 de trappen van het Boltrics kantoor voor mijn eerste werkdag. Ik startte, net als alle gloednieuwe consultants, op de Support afdeling om wegwijs te worden in de logistieke software oplossing van Boltrics. Een flinke klus! Maar met ervaren consultants om me heen en een enorme diversiteit aan meldingen die hier binnen kwamen, was ik vrij snel op niveau. Na vier maanden maakte ik al de overstap van Support naar het Consultancy Team. Nu een jaar verder, heb ik een vast contract in the pocket én mag ik mijn eigen auto uit gaan kiezen. Zo snel kan het gaan! Ik hoop dus binnenkort weer lekker op pad te kunnen naar klanten, maar dan in mijn nieuwe autootje.”
Lees meer

Een uniek onboarding traject om je collega’s te leren kennen

Om beter je weg te vinden in je nieuwe werkomgeving, hebben wij de Boltrics & Skills ontworpen: een vrijblijvend, eigenzinnig maar vooral heel leuk deel van je onboarding traject. Welk level haal jij?

PS. Vraag je je af of er wel voldoende uitdaging bij ons ligt? Kijk dan even naar onze klantenlijst.