MS Dynamics Trainingen | Boltrics

Training: Beginner | Air- en Ocean freight

Bent u nog niet bekend met onze Ocean– en Airfreight module binnen 3PL Dynamics, maar gaat u vanwege een nieuwe baan binnenkort wel werken met deze oplossing? Of heeft u lange tijd een andere rol vervuld, waarbij het gebruik van de zee- of luchtvracht functionaliteiten niet nodig was? Als u dan weer aan de slag gaat met dit systeem, kan een opfriscursus nooit kwaad.

Herkent u zich hierin? Dan is de Beginner Air- en ocean freight training precies wat u nodig heeft om vol vertrouwen uw functie te vervullen. Tijdens deze training leert u meer over de mogelijkheden binnen onze financiële oplossing en krijgt u handvatten om uw werkzaamheden te stroomlijnen. Samen met de trainer en uw mede-cursisten oefent u tijdens deze cursus met de functies binnen uw Freight Forwarding oplossing, inclusief het opstellen van de juiste documenten, offerteaanvragen en bijvoorbeeld orders verwerken. Na deze training kent uw Forwarding oplossing geen geheimen meer voor u.

Beginner Airfreight training in het kort

 • Inhoud: Verbeter uw kennis en word bekend met de Ocean- en Airfreight processen en de inrichting daarvan in 3PL Dynamics.
 • Voor wie: Nieuwe gebruikers 3PL Dynamics Air- en Ocean freight / Opfriscursus
 • Datum: 16 april 2020, van 8:30 tot 12:30 uur

Meer 3PL Dynamics trainingen

Wilt u naast de Beginner Air- en Ocean freight training ook andere relevante kennis opdoen? Of wilt u in één week opgeleid worden tot een allround 3PL Dynamics gebruiker? Bekijk dan het overige trainingsaanbod en bepaal wat nog meer interessant is voor u. Mist u een training? Neem dan contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Praktische informatie Beginner Airfreight training

Kosten

 • €540,- per deelnemer, exclusief BTW.
 • Bent u van plan de training met meerdere collega’s te volgen? Dan kunt u maximaal twee collega’s meenemen en voor elke extra collega ontvangt u 50% korting.
  • Wilt u met vier of meer collega’s komen? Dit kan op aanvraag, neem hiervoor alstublieft contact met ons op.

 

Praktisch

 • Trainingen zijn exclusief voor Boltrics-klanten of klanten van één van onze internationale partners.
 • Elke training duurt een dagdeel: van 8:30 – 12:30 óf van 13:00 – 17:00
 • Indien u twee aansluitende trainingen op dezelfde dag volgt worden, dan is een gratis lunch inbegrepen.
 • Na de inschrijving ontvangt u een persoonlijke uitnodiging met een informatieblad over de training, locatie en tijden.
 • De klassikale training gaat door vanaf een minimum van vier deelnemers. Mocht dit aantal niet gehaald worden, informeren wij u hier tijdig over. U wordt dan opgenomen in een wachtlijst en bij de vierde inschrijving wordt de training op korte termijn ingepland.

 

Waar

Boltrics
Galileïlaan 23B
6716 BP Ede

Meer weten of mist u iets?

Heeft u een vraag over de Beginner Air- en Ocean freight training of een andere training? Of wilt u bijvoorbeeld meer kennis vergaren over een onderwerp waar momenteel geen training voor bestaat? Neem dan contact op met Frank Groot Roessink via +31 318 742550 of stuur een e-mail naar fgrootroessink@boltrics.nl.

Meld u aan voor onze Beginner Air- en Ocean freight Training

De inschrijvingen voor de trainingsronde van april 2020 zijn geopend. Meld u nu aan om zeker te zijn van een plek. Wilt u uw kennis nu direct vergroten? Raadpleeg dan één van onze blogs!