Werken bij Boltrics

Developer Microsoft Dynamics NAV en D365BC

Boltrics is een jonge, innovatieve organisatie. Samen met ruim 30 enthousiaste collega’s bouwen we aan dé brancheoplossing voor logistiek dienstverleners. Dat doen we op basis van agile en scrum gebaseerde ontwikkelmethoden. Wat je vandaag maakt is, wordt morgen al gebruikt door nieuwe implementatie klanten. We hebben geen functionele designs. En achteraf hoef je niet de help documentatie bij te werken. Bij ons draait het niet om het aantal facturabele uren wat je als ontwikkelaar maakt. Maar dat de gemaakte software door de klant in gebruik wordt genomen. Wat je ontwikkelt spreekt voor zich, is duidelijk én eenvoudig in gebruik. Dat doe je bij ons altijd op basis van de nieuwste techniek. Hoe dat kan? Heel simpel, al onze klanten werken op eenzelfde versie. Geen oude versies meer. Geen downgraden van code. En één code base. Kortom één groot feest. Bugs hoef je maar één keer op te lossen en rol je vervolgens bij alle klanten uit.

Jouw loopbaan komt in het teken te staan van onze 5 beloftes. Samen zijn we verantwoordelijk voor jouw werkplezier, en we zorgen ervoor dat activiteiten passen bij jouw ambitie en groeipad. Natuurlijk krijg je alle mogelijkheid tot specialisatie. Ook ontwikkelaars met beperkte werkervaring nodigen we uit om verder te lezen en contact op te nemen.

Functieomschrijving

Als Developer werk je binnen een team van ontwikkelaars met verschillende expertises mee aan de verdere ontwikkeling van ons standaard product. De werkzaamheden passen bij jouw kennisgebied en zijn per definitie uitdagend. Je werkt veelal vanuit kantoor in Ede.
De basis van ons product is Microsoft Dynamics NAV of zoals het nu heet Dynamics 365 Business Central. Daarnaast passen we Azure (VM’s, Functions, Storage etc..), Visual Studio Code en Power BI toe. We spreken de volgende talen: .Net, Powershell, SQL, C#.

Wat neem jij mee?

 • Een dosis frisse energie en nieuwsgierigheid
 • Sterke drive om succesvol te zijn
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Een creatief en analytisch brein
 • HBO werk- en denkniveau
 • Een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal

Wat heeft Boltrics jou te bieden?

 • Een informele sfeer bij een ambitieus, snelgroeiend bedrijf
 • Een team van enthousiaste professionals die voor kwaliteit gaan
 • Een marktconform salaris waarmee jij en Boltrics zijn. Inbegrepen zijn een pensioenregeling, 28 vakantiedagen, winstdeling en natuurlijk goede faciliteiten.
 • Vrijheid en doorgroeimogelijkheden
 • Volop trainings- en opleidingsmogelijkheden

Heb je interesse en/of een vraag?

Neem dan contact op met Mellany Zeegers via 0318 – 742 550 of stuur een e-mail naar hrm@boltrics.nl. Een telefoongesprek van 5 minuten zegt veel meer dan een uitgebreide tekst. Een belafspraak kan binnen of buiten kantooruren.

Wil jij bij ons werken?

Top! Solliciteer dan direct en upload jouw CV en motivatie waarom we jou absoluut niet mogen missen als collega.

 • Sleep bestanden hierheen of

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.