Werken bij Boltrics

Junior Developer

Ben jij op zoek naar een ICT-functie die is gericht op jouw ontwikkeling? Een functie waarbij jouw creaties direct bij meer dan 100 klanten toegepast worden? In een bedrijf waar je altijd toegang hebt tot de nieuwste techniek? Ga dan aan de slag als Junior Developer bij Boltrics: de plek om jezelf te ontwikkelen als ontwikkelaar.

 

Boltrics Development: direct zichtbaar resultaat

Boltrics is een jonge, innovatieve organisatie. Samen met ruim 30 enthousiaste collega’s bouwen we aan dé brancheoplossing voor logistiek dienstverleners. Dat doen we op basis van agile en scrum gebaseerde ontwikkelmethoden. Wat je vandaag maakt is, wordt morgen al gebruikt door nieuwe implementatie klanten. We hebben geen functionele designs en achteraf hoef je niet de help documentatie bij te werken. We kijken namelijk alleen maar vooruit.

Bij ons draait het niet om het aantal facturabele uren wat je als ontwikkelaar maakt, maar dat de gemaakte software direct door de klant gebruikt wordt. Wat je ontwikkelt is logisch, duidelijk én gebruiksvriendelijk. Dat doe je bij ons altijd op basis van de nieuwste techniek. Hoe dat kan? Heel simpel, al onze klanten werken op één en dezelfde versie. Geen oude versies meer. Geen downgraden van code. En één code base. Kortom: één groot feest. Bugs hoef je maar één keer op te lossen en rol je vervolgens bij alle klanten uit.

 

Groei mee met Boltrics

Jouw loopbaan komt in het teken te staan van onze 5 beloftes. Samen zijn we verantwoordelijk voor jouw werkplezier, en we zorgen ervoor dat activiteiten passen bij jouw ambitie en groeipad. Je krijgt hiervoor alle mogelijkheid tot specialisatie. Want wij weten: als jij beter wordt, worden wij dat ook.

 

Functieomschrijving Junior Developer

Als Junior Developer werk je binnen een team van ontwikkelaars met verschillende expertises mee aan de verdere ontwikkeling van ons standaard product. De werkzaamheden passen bij jouw kennisgebied en zijn per definitie uitdagend. Je werkt vooral vanuit ons kantoor in Ede.
De basis van ons product is Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wij beschikken hier altijd over de nieuwste versie met de nieuwste functionaliteiten. Daarnaast passen we Azure (VM’s, Functions, Storage, etc.), Visual Studio Code en Power BI toe. Onze developers zijn specialist in de volgende talen: .Net, Powershell, SQL, C#. Genoeg om te leren dus!

Wat neem jij mee?

 • Een dosis frisse energie en nieuwsgierigheid
 • Sterke drive om succesvol te zijn
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Een creatief en analytisch brein
 • HBO werk- en denkniveau
 • 0-2 jaar ervaring als developer
  • Meer ervaring? Dan komen we ook graag met je in contact!
 • Een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal
Chris Broers, Developer:
“Bij Boltrics krijg je de vrijheid om je werk in te richten zoals jij dat wilt. Minimale documentatie en veel doen. Dat past goed bij mij.”
Chris Broers | Boltrics

Wat heeft Boltrics jou te bieden?

 • Een informele sfeer bij een ambitieus, snelgroeiend bedrijf
 • Een team van enthousiaste professionals die voor kwaliteit gaan
 • Een marktconform salaris waarmee jij en Boltrics tevreden zijn. Inbegrepen zijn een pensioenregeling, 28 vakantiedagen, winstdeling en natuurlijk goede faciliteiten.
 • Vrijheid en doorgroeimogelijkheden
 • Volop trainings- en opleidingsmogelijkheden

Heb je interesse en/of een vraag?

Neem dan contact op met Mellany Zeegers via 0318 – 742 550 of stuur een e-mail naar hrm@boltrics.nl. Een telefoongesprek van 5 minuten zegt veel meer dan een uitgebreide tekst. Een belafspraak kan binnen of buiten kantooruren.

Wil jij bij ons werken?

Solliciteer dan direct en upload jouw CV en motivatie waarom we jou absoluut niet mogen missen als collega.

 • Sleep bestanden hierheen of

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.