Join

our tribe

Samen met 35 collega’s bouwen we, met Microsoft Dynamics 365 Business Central als de basis, aan dé branchestandaard voor de logistieke sector. Dat doen we al voor ruim 120 klanten in Nederland en ver daarbuiten. Omdat met die branche ook de standaard steeds in beweging is, zoeken wij regelmatig versterking voor ons team. Voor elke vacature, hoe uiteenlopende deze ook kunnen zijn, zoeken wij mensen die vol overtuiging met ons meebouwen. Aan Boltrics én onze branche standaard.

Dus zoek jij werkplezier, uitdaging en volop doorgroeimogelijkheden? Check dan onderstaande vacatures én solliciteer direct.

Brian van Middendorp | werken bij Boltrics
Brian van Middendorp, Customer Success Consultant:
``Als je een sprong wilt maken in de ontwikkeling van je eigen competenties, dan ben je bij Boltrics op het juiste adres.
Bij Boltrics, leer je zwemmen``

Onze

Vacatures

Developer Microsoft Dynamics NAV en D365BC

Developer Microsoft Dynamics NAV en D365BC

“Spreek” jij .Net, Powershell, SQL, C# én wil je altijd op basis van de nieuwste techniek werken?

Lees meer

(Junior) Logistiek Consultant

(Junior) Logistiek Consultant

Denk jij in processen en kun je snel schakelen?

Lees meer

(aankomend) Integratie specialist

(aankomend) Integratie specialist

Weet jij zonder moeite systemen aan elkaar te koppelen?

Lees meer

DevOps Engineer

DevOps Engineer

Zoek jij een combinatie tussen ICT en klantcontact?

Lees meer

Administratief Medewerker

Administratief Medewerker

Hebben cijfers geen geheimen voor jou en gaat jouw hart harder kloppen van een administratie dat tot in de puntjes klopt?

Lees meer

Junior Developer

Junior Developer

Sta je te popelen om jezelf verder te ontwikkelen als ontwikkelaar?

Lees meer

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen? Maar wil je wel aan de slag bij Boltrics?

Lees meer

Sven Rozendal | Werken bij Boltrics
Sven Rozendal, Support Consultant
``In mijn werk bij Boltrics krijg ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen in de rol van consultant. Voornamelijk de vrijheid die Boltrics jou hierin geeft werkt erg prettig``

Over

Boltrics

Wij leveren softwareoplossingen aan logistiek dienstverleners. Dat klinkt wellicht wat standaard, maar wij doen veel dingen écht anders bij onze klanten. We zijn namelijk wars van het alom bekende ‘uurtje factuurtje’, en zijn allergisch voor software die je na 5 jaar dwingt opnieuw te investeren. Want zeg nou eerlijk, daar zou jij als klant toch ook niet vrolijk van worden? Precies. Daarom werken wij fixed time & fixed price en volgens de “altijd up to date” garantie. Onze klanten weten dus altijd waar ze aan toe zijn en zelfs járen na de implementatie maken ze altijd gebruik van de nieuwste versie van Microsoft Dynamics. Dat scheelt tijd én kosten.

Kom je bij ons werken?

Dan komt jouw loopbaan in het teken te staan van onze 5 beloftes. Samen zijn we verantwoordelijk voor jouw werkplezier, en we zorgen ervoor dat activiteiten passen bij jouw ambitie en groeipad. Daarnaast krijg je alle mogelijkheid tot specialisatie.