Join

Our Team

Samen met ruim 45 collega’s bouwen we aan dé branchestandaard voor de logistieke sector, met Microsoft Dynamics 365 Business Central als de basis. Dat doen we enigszins eigenwijs, maar inmiddels doen we dat al wel voor ruim 170 klanten in Nederland en ver daarbuiten. Omdat met die branche ook de standaard steeds in beweging is, zoeken wij regelmatig versterking voor ons team. Voor elke vacature, hoe uiteenlopend deze ook kunnen zijn, zoeken wij mensen die vol overtuiging met ons meebouwen. Aan Boltrics én onze branche standaard.

Jong, innovatief en eigenwijs

Boltrics is een jonge, innovatieve en ensigns eigenwijze organisatie. Zo werken wij volgens een Fixed Time en Fixed Price principe waardoor onze klanten binnen 3 maanden live gaan! En dat met één branchestandaard waar al onze klanten op draaien. ‘Samen naar de toekomst’ noemen we dat. Maar ondanks onze ambities zijn we een hele platte organisatie met een gezellige en informele sfeer. Dat moet ook wel, want veel van wat we hier doen is teamwork. We maken hier geen plannen voor in de la, maar werken samen aan praktische oplossingen. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dat doen we richting klanten én onze collega’s. Die duidelijkheid wordt gewaardeerd en is één van de redenen dat wij enorm groeien.

Werken bij Boltrics

Werken bij Boltrics betekent meegroeien met ons bedrijf. De afgelopen jaren hebben we steeds meer, steeds grotere en steeds complexere klanten gekregen – in binnen en buitenland. Zo werken we onder andere voor Kloosterboer, VCK Group, Bakker Logistiek en NedCargo. Werk jij bij Boltrics? Dan ben je één van de sleutelfiguren in het succes van deze en nog veel meer klanten. Hoe ziet dat er uit? Check hoe een dag als Logistics Consultant er uit ziet in de video van onze collega Bas!

Samen met je collega’s

Daar geloven we bij Boltrics ook echt in. Niet voor niets zien wij onze klanten als wielerpeloton. Want samen kom je het verst vooruit. Dat geldt voor onze klanten maar ook voor onze collega’s. Daarom hechten we bij Boltrics veel waarde aan jou als persoon en ons team van professionals. Met onder andere een maandelijkse vrijdagmiddagborrel en een jaarlijks bedrijfsuitje zorgen we dat dat teamgevoel nog even extra gestimuleerd wordt en dat jij je helemaal thuis voelt in ons bedrijf. En mocht een borrel op kantoor niet mogelijk zijn? Dan brengen we de borrel “gewoon” bij je thuis. See for yourself, in de video hiernaast.

De sollicitatietips van Boltrics

 • 2 jaar werkervaring gevraagd? Laat je niet zomaar uit het veld slaan

  Na een aantal mooie studiejaren die in het teken staan van interessante colleges, vriendschappen voor het leven én vooral heel hard werken, heb je dan eindelijk je diploma op zak. Je bent klaar om te tekenen voor je droombaan en je kennis in de praktijk......

 • Solliciteertips Boltrics

  Je werkgever aan zet in jouw succesverhaal

  Zoals gezegd in mijn vorige blog: #6 tips voor een vliegende start bij je nieuwe werkgever, speelt je werkgever een grote rol in jouw succesverhaal. Waar jij je uiterste best hebt gedaan om een goede indruk achter te laten en jezelf nu volledig voorbereidt op......

 • 6 tips voor een vliegende start | Boltrics

  6 Tips voor een vliegende start bij je nieuwe werkgever

  Blink uit met je cv, check! Een goede indruk achter gelaten, check! Helder wat je toekomstige werkgever je te bieden heeft, check! Tijd om je handtekening te zetten en je voor te bereiden op een vliegende start van je gloednieuwe baan. Met deze 6 tips......

Mellany Zeegers | Boltrics

Stel je vraag aan Mellany

Ondanks onze grote ambities zijn we een hele platte organisatie met een gezellige en informele sfeer. Dat moet ook wel, want veel van wat we hier doen is teamwork. We maken hier geen plannen voor in de la, maar werken samen aan praktische oplossingen. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dat doen we richting klanten én onze collega’s. Die duidelijkheid zorgt ervoor dat je hier snel op de juiste plek komt. Samen met jou kijk ik graag waar jouw ambities liggen. Benieuwd of wij de perfecte match vormen? Neem dan gerust contact met mij op. Een telefoongesprek van 5 minuten zegt vaak veel meer dan een uitgebreide tekst.

 • Geef haar een belletje op 0318 – 742 550
 • Of stuur een mailtje via hrm@boltrics.nl

Houd jij wel van een uitdaging? En zit je niet graag stil?

We helpen je graag verder met de volgende stap in je carrière. Laat je contactgegevens hier achter zodat wij contact met je kunnen opnemen.