Groei jij, dan groeien wij.

Daar geloven we bij Boltrics ook echt in. We investeren daarom ook graag in jou met trainingen en persoonlijke aandacht. Binnen een paar maanden zorgen we er samen voor dat je op stoom bent én dat jij je kunt blijven ontwikkelen. Het is eigenlijk vrij simpel: samen zorgen we ervoor dat je doet wat je leuk vindt, waar je goed in bent en waar de klant mee vooruitkomt. Groei je in je vak, dan groei je ook door in ons bedrijf. Werk jij graag met de laatste IT technologieën en aan direct toepasbare ontwikkelingen? Of snap je de complexe wereld van logistiek en wil je in de voorhoede van IT werken, dan wacht bij Boltrics een wereldbaan op je.

Stippel de route uit naar jouw droombaan.

Samen met een team van enthousiaste 42 collega’s bouwen we, met Microsoft Dynamics 365 Business Central als de basis, aan dé branchestandaard voor de logistieke sector. Dat doen we smooth, succesvol én binnen drie maanden. En ondertussen al voor ruim 150 klanten in Nederland en ver daarbuiten. Omdat met die branche ook de standaard steeds in beweging is, zoeken wij regelmatig versterking voor ons team. Voor elke vacature, hoe uiteenlopende deze ook kunnen zijn, zoeken wij mensen die vol overtuiging met ons meebouwen. Aan Boltrics én onze branche standaard.
Dus zoek jij werkplezier, uitdaging en volop doorgroeimogelijkheden? Check dan onze vacatures én solliciteer direct.

Nieuwsgierig geworden?

Cliché, maar waar: bij Boltrics is geen werkdag hetzelfde. De logistieke sector is letterlijk en figuurlijk in beweging, en technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Daarnaast staat elk kwartaal een nieuwe update voor de deur. Dat vraagt om teamwork én lef. Collega’s die initiatief durven te nemen, de mouwen stropen én er samen een succes van maken. Ben jij eraan toe om een stap te maken, dan gaat Boltrics jou die kans geven. Want: als jij groeit, groeien wij.

Solliciteren bij Boltrics

Stap 1.

Profiteer en leer

Stap 2.

De beller is sneller

Stap 3.

Digitaal solliciteren

Stap 4.

Het eerste gesprek

Stap 5.

Het tweede gesprek

Stap 6.

Welkom aan dek

De sollicitatietips van Boltrics

 • 2 jaar werkervaring gevraagd? Laat je niet zomaar uit het veld slaan

  Na een aantal mooie studiejaren die in het teken staan van interessante colleges, vriendschappen voor het leven én vooral heel hard werken, heb je dan eindelijk je diploma op zak. Je bent klaar om te tekenen voor je droombaan en je kennis in de praktijk......

 • Solliciteertips Boltrics

  Je werkgever aan zet in jouw succesverhaal

  Zoals gezegd in mijn vorige blog: #6 tips voor een vliegende start bij je nieuwe werkgever, speelt je werkgever een grote rol in jouw succesverhaal. Waar jij je uiterste best hebt gedaan om een goede indruk achter te laten en jezelf nu volledig voorbereidt op......

 • 6 tips voor een vliegende start | Boltrics

  6 Tips voor een vliegende start bij je nieuwe werkgever

  Blink uit met je cv, check! Een goede indruk achter gelaten, check! Helder wat je toekomstige werkgever je te bieden heeft, check! Tijd om je handtekening te zetten en je voor te bereiden op een vliegende start van je gloednieuwe baan. Met deze 6 tips......

Vragen of direct solliciteren?

_B0A7596

Stel je vraag aan Mellany

Ondanks onze grote ambities zijn we een hele platte organisatie met een gezellige en informele sfeer. Dat moet ook wel, want veel van wat we hier doen is teamwork. We maken hier geen plannen voor in de la, maar werken samen aan praktische oplossingen. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dat doen we richting klanten én onze collega’s. Die duidelijkheid zorgt ervoor dat je hier snel op de juiste plek komt. Samen met jou kijk ik graag waar jouw ambities liggen. Benieuwd of wij de perfecte match vormen? Neem dan gerust contact met mij op. Een telefoongesprek van 5 minuten zegt vaak veel meer dan een uitgebreide tekst. Dat mag ook buiten kantooruren.

 • Geef haar een belletje op 0318 – 742 550
 • Of stuur een mailtje via hrm@boltrics.nl

Houd jij wel van een uitdaging? En zit je niet graag stil?

We helpen je graag verder met de volgende stap in je carrière. Laat je contactgegevens hier achter zodat wij contact met je kunnen opnemen.