Join

Our Team

Samen met ruim 45 collega’s bouwen we aan dé branchestandaard voor de logistieke sector, met Microsoft Dynamics 365 Business Central als de basis. Dat doen we enigszins eigenwijs, maar inmiddels doen we dat al wel voor ruim 180 klanten in Nederland en ver daarbuiten. Omdat met die branche ook de standaard steeds in beweging is, zoeken wij regelmatig versterking voor ons team. Voor elke vacature, hoe uiteenlopend deze ook kunnen zijn, zoeken wij mensen die vol overtuiging met ons meebouwen. Aan Boltrics én onze branche standaard.

Jong, innovatief en eigenwijs

Boltrics is een jonge, innovatieve en enigszins eigenwijze organisatie. Zo werken wij volgens een Fixed Time en Fixed Price principe waardoor onze klanten binnen 3 maanden live gaan! En dat met één branchestandaard waar al onze klanten op draaien. ‘Samen naar de toekomst’ noemen we dat. Maar ondanks onze ambities zijn we een hele platte organisatie met een gezellige en informele sfeer. Dat moet ook wel, want veel van wat we hier doen is teamwork. We maken hier geen plannen voor in de la, maar werken samen aan praktische oplossingen. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dat doen we richting klanten én onze collega’s. Die duidelijkheid wordt gewaardeerd en is één van de redenen dat wij enorm groeien.

Werken bij Boltrics

Werken bij Boltrics betekent meegroeien met ons bedrijf. De afgelopen jaren hebben we steeds meer, steeds grotere en steeds complexere klanten gekregen – in binnen en buitenland. Zo werken we onder andere voor Kloosterboer, VCK Group, Bakker Logistiek en NedCargo. Werk jij bij Boltrics? Dan ben je één van de sleutelfiguren in het succes van deze en nog veel meer klanten. Hoe ziet dat er uit? Check hoe een dag als Logistics Consultant er uit ziet in de video van onze collega Bas!

Samen met je collega’s

Daar geloven we bij Boltrics ook echt in. Niet voor niets zien wij onze klanten als wielerpeloton. Want samen kom je het verst vooruit. Dat geldt voor onze klanten maar ook voor onze collega’s. Daarom hechten we bij Boltrics veel waarde aan jou als persoon en ons team van professionals. Met onder andere een maandelijkse vrijdagmiddagborrel en een jaarlijks bedrijfsuitje zorgen we dat dat teamgevoel nog even extra gestimuleerd wordt en dat jij je helemaal thuis voelt in ons bedrijf. En mocht een borrel op kantoor niet mogelijk zijn? Dan brengen we de borrel “gewoon” bij je thuis. See for yourself, in de video hiernaast.

De sollicitatietips van Boltrics

 • Solliciteren via Teams | Boltrics Sollicitatietips

  Solliciteren via Teams: zo sta je met 1-0 voor!

  In maart 2020 stond er van de één op de andere dag een flinke uitdaging voor de deur: thuiswerken én heel veel videobellen. Ook vandaag de dag is dit nog het geval, wat betekent dat veel bedrijven de sollicitatiegesprekken via teams voeren. Mét de camera......

 • Solicitatietips; doorloop de 6 fases in jouw reis naar een nieuwe uitdaging

  #OPENTOWORK: Doorloop de 6 fases in jouw reis naar een nieuwe uitdaging

  In de afgelopen maanden hebben we gezien dat het met de ene branche beter gaat dan met de andere. Gelukkig gaat het in softwareland tot nu toe vrij goed. Helaas geldt dit niet voor alle branches. Op de vraag: ‘waarom ben je op zoek naar......

 • 2 jaar werkervaring gevraagd? Laat je niet zomaar uit het veld slaan

  Na een aantal mooie studiejaren die in het teken staan van interessante colleges, vriendschappen voor het leven én vooral heel hard werken, heb je dan eindelijk je diploma op zak. Je bent klaar om te tekenen voor je droombaan en je kennis in de praktijk......

Mellany Zeegers | Boltrics

Stel je vraag aan Mellany

Ondanks onze grote ambities zijn we een hele platte organisatie met een gezellige en informele sfeer. Dat moet ook wel, want veel van wat we hier doen is teamwork. We maken hier geen plannen voor in de la, maar werken samen aan praktische oplossingen. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dat doen we richting klanten én onze collega’s. Die duidelijkheid zorgt ervoor dat je hier snel op de juiste plek komt. Samen met jou kijk ik graag waar jouw ambities liggen. Heb je een passende vacature gezien en denk je dat wij de perfecte match vormen? Neem dan gerust contact met mij op. Vul onderstaand formulier in of stuur je CV naar hrm@boltrics.nl en we nemen contact met je op!

Houd jij wel van een uitdaging? En zit je niet graag stil?

We helpen je graag verder met de volgende stap in je carrière. Laat je contactgegevens hier achter zodat wij contact met je kunnen opnemen.