Join

our tribe

Samen met 30 collega’s bouwen we, met Microsoft Dynamics NAV als de basis, aan dé branchestandaard voor de logistieke sector. Dat doen we al voor ruim 80 klanten in Nederland en ver daarbuiten. Omdat met die branche ook de standaard steeds in beweging is, zoeken wij regelmatig versterking voor ons team. Voor elke vacature, hoe uiteenlopende deze ook kunnen zijn, zoeken wij mensen die vol overtuiging met ons meebouwen. Aan Boltrics én onze branche standaard.

Dus zoek jij werkplezier, uitdaging en volop doorgroeimogelijkheden? Check dan onderstaande vacatures én solliciteer direct.

Brian van Middendorp | werken bij Boltrics
Brian van Middendorp, Customer Success Consultant:
``Als je een sprong wilt maken in de ontwikkeling van je eigen competenties, dan ben je bij Boltrics aan het juiste eind.
Bij Boltrics, leer je zwemmen``
Martin Maljaars, Developer:
``Automatiseren is hier een automatisme: als we iets kunnen verbeteren dan is daar alle tijd en ruimte voor. Als onze klanten er maar beter van worden. Jij mag me ook verbeteren: daar worden we alleen maar beter van``
Martin Maljaars | Werken bij Boltrics

Onze

Vacatures

Marketeer

Marketeer

Ben jij de allround & hands-on marketing specialist die wij zoeken?

Lees meer

Support Consultant

Support Consultant

Zie jij het als een uitdaging om (complexe) problemen op te lossen?

Lees meer

(aankomend) Integratie specialist

(aankomend) Integratie specialist

Weet jij zonder moeite systemen aan elkaar te koppelen?

Lees meer

(Junior) Consultant

(Junior) Consultant

Denk jij in processen en kun je snel schakelen?

Lees meer

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen? Maar wil je wel aan de slag bij Boltrics?

Lees meer

Sven Rozendal | Werken bij Boltrics
Sven Rozendal, Support Consultant
``In mijn werk bij Boltrics krijg ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen in de rol van consultant. Voornamelijk de vrijheid die Boltrics jou hierin geeft werkt erg prettig``
Cleo Boessenkool, Customer Success Consultant:
``Bij Boltrics ben je een onderdeel van het team, word je gewaardeerd als collega en werk je samen mee aan de ontwikkeling van het product``
Cleo Boessenkool | Werken bij Boltrics

Over

Boltrics

Wij leveren softwareoplossingen aan logistiek dienstverleners. Dat klinkt wellicht wat standaard, maar wij doen veel dingen écht anders bij onze klanten. We zijn namelijk wars van het alom bekende ‘uurtje factuurtje’, en zijn allergisch voor software die je na 5 jaar dwingt opnieuw te investeren. Want zeg nou eerlijk, daar zou jij als klant toch ook niet vrolijk van worden? Precies. Daarom werken wij fixed time & fixed price en volgens de “altijd up to date” garantie. Onze klanten weten dus altijd waar ze aan toe zijn en zelfs járen na de implementatie maken ze altijd gebruik van de nieuwste versie van Microsoft Dynamics. Zonder tijd en moeite van hun kant. Dat scheelt tijd én kosten.

Kom je bij ons werken?

Dan komt jouw loopbaan in het teken te staan van onze 5 beloftes. Samen zijn we verantwoordelijk voor jouw werkplezier, en we zorgen ervoor dat activiteiten passen bij jouw ambitie en groeipad. Daarnaast krijg je alle mogelijkheid tot specialisatie.