Groei jij, dan groeien wij.

Daar geloven we bij Boltrics ook echt in. We investeren daarom ook graag in jou met trainingen en persoonlijke aandacht. Binnen een paar maanden zorgen we er samen voor dat je op stoom bent én dat jij je kunt blijven ontwikkelen. Het is eigenlijk vrij simpel: samen zorgen we ervoor dat je doet wat je leuk vindt, waar je goed in bent en waar de klant mee vooruitkomt. Groei je in je vak, dan groei je ook door in ons bedrijf. Werk jij graag met de laatste IT technologieën en aan direct toepasbare ontwikkelingen? Of snap je de complexe wereld van logistiek en wil je in de voorhoede van IT werken, dan wacht bij Boltrics een wereldbaan op je.

Stippel de route uit naar jouw droombaan.

Samen met een team van enthousiaste 35 collega’s bouwen we, met Microsoft Dynamics 365 Business Central als de basis, aan dé branchestandaard voor de logistieke sector. Dat doen we smooth, succesvol én binnen drie maanden. En ondertussen al voor ruim 140 klanten in Nederland en ver daarbuiten. Omdat met die branche ook de standaard steeds in beweging is, zoeken wij regelmatig versterking voor ons team. Voor elke vacature, hoe uiteenlopende deze ook kunnen zijn, zoeken wij mensen die vol overtuiging met ons meebouwen. Aan Boltrics én onze branche standaard.
Dus zoek jij werkplezier, uitdaging en volop doorgroeimogelijkheden? Check dan onze vacatures én solliciteer direct.

Nieuwsgierig geworden?

Cliché, maar waar: bij Boltrics is geen werkdag hetzelfde. De logistieke sector is letterlijk en figuurlijk in beweging, en technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Daarnaast staat elk kwartaal een nieuwe update voor de deur. Dat vraagt om teamwork én lef. Collega’s die initiatief durven te nemen, de mouwen stropen én er samen een succes van maken. Ben jij eraan toe om een stap te maken, dan gaat Boltrics jou die kans geven. Want: als jij groeit, groeien wij.

De sollicitatietips van Boltrics

 • Sollicitatips: Boltrics weet raad

  Sollicitatiegesprek: 7 tips waarmee jij een goede indruk achter laat

  Je smartwatch begint zacht te trillen en wanneer je de mouw van je blouse iets omhoog stroopt zie je de naam van het bedrijf, waar je een aantal dagen geleden gesolliciteerd hebt, op het scherm staan. Je grist je telefoon uit je broekzak en neemt......

 • Boltrics geeft sollicitatietips | Boltrics

  Blink uit met je cv: 8 tips voor professionals klaar voor een nieuwe job

  Je opent LinkedIn en je aandacht wordt direct getrokken door een vacature. Alles aan de vacature lijkt je op het lijf geschreven en je weet direct dít past bij mij. Je denkt er een aantal dagen over na, zet de positieve en negatieve punten van......

 • Blog: From job application to expert – grow with Boltrics | Boltrics

  Van sollicitatie tot expert – groei mee met Boltrics

  Boltrics groeit. Elke dag weer. We mogen geregeld nieuwe klanten verwelkomen en onze software wordt continu uitgebreid. Hier zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee, want we hebben er met zijn allen hard voor gewerkt. “Met zijn allen” houdt vandaag de dag alweer ruim 30 medewerkers......

Vragen of direct solliciteren?

Mellany Zeegers | Boltrics

Stel je vraag aan Mellany

Ondanks onze grote ambities zijn we een hele platte organisatie met een gezellige en informele sfeer. Dat moet ook wel, want veel van wat we hier doen is teamwork. We maken hier geen plannen voor in de la, maar werken samen aan praktische oplossingen. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dat doen we richting klanten én onze collega’s. Die duidelijkheid zorgt ervoor dat je hier snel op de juiste plek komt. Samen met jou kijk ik graag waar jouw ambities liggen. Benieuwd of wij de perfecte match vormen? Neem dan gerust contact met mij op. Een telefoongesprek van 5 minuten zegt vaak veel meer dan een uitgebreide tekst. Dat mag ook buiten kantooruren.

Houd jij wel van een uitdaging? En zit je niet graag stil?

We helpen je graag verder met de volgende stap in je carrière. Laat je contactgegevens hier achter zodat wij contact met je kunnen opnemen.