Het wordt

steeds mooier

Het was ambitieus. Wat? Gekkenwerk leek het. De logistieke branche aan één krachtige standaardoplossing helpen. Volledig gebouwd met Microsoft-technologie. In drie maanden geïmplementeerd. Altijd en voor elke klant up-to-date. Het was 2010 en niemand geloofde dat het kon. We begonnen met een klein team, duidelijke principes en het vaste voornemen om de nummer 1 Microsoft-partner te worden. Without a doubt. Nu zijn we tweehonderd implementaties verder. Ons team telt vijftig collega’s. In Nederland zijn we dé standaard voor logistiek dienstverleners. We zijn toe aan de rest van de wereld. Doe je mee?

Alles standaard, behalve wijzelf

Het is om te dromen voor logistiek dienstverleners. ERP-, WMS- en TMS-functionaliteit met de eenvoud van – pak ‘m beet – Microsoft365. De allerbeste functionaliteit voor de logistieke sector en de meest recente Microsoft-technologie binnen handbereik. Kwestie van abonnement. Geloof ons: het kan. Het is geen droom, maar realiteit. Harde realiteit soms, want wij vragen klanten af te rekenen met oude ideeën over IT. Achterhaalde ideeën over maatwerk, uurtje-factuurtje, geheimzinnig gedoe over unieke functionaliteit, eindeloze implementaties, meerwerkdiscussies: we doen er niet aan. We vragen klanten slechts aan te haken – in de woorden van founder Jan Bolks – bij een peloton dat al op snelheid is. Dat vraagt van ons standaardtechnologie. Maar geen standaardmensen. Geen typische IT’ers. We zoeken mensen met drive. Met durf. Mensen voor wie ‘nee’ een even belangrijk antwoord is als ‘ja’. Grenzentrekkers. Performers. Van briljante ontwikkelaars tot kortdate projectmanagers. Mensen die alles – hun eigen professie, kwaliteitsnormen, klantvriendelijkheid – ondersteunend maken aan de missie van het logistieke peloton. Bijblijven door voorop te gaan. Durf jij het aan?

Zes redenen om (niet) bij Boltrics te komen werken

Succes boek je samen. En we vieren het ook graag samen, als er weer eens een klant als Kloosterboer, VCK Group, Bakker Logistiek of NedCargo binnen drie maanden live gaat. Maar… misschien kan het nog beter. En trouwens: de volgende Microsoft-update maakt alles nóg mooier. Geen tijd dus om achterover te leunen. Kom binnen bij Boltrics en neem deel aan deze enerverende reis. Ontdek hoe adrenaline bij ons samengaat met inspiratie en onderlinge verbinding. En check de zes redenen om bij ons te werken. Of: om níet bij ons te werken. Want het past, of het past niet.

Van vrijdagmiddagborrel tot voetbaltafel

We zijn gedreven bij Boltrics. Maar dan wel samen, en niet ieder voor zich. We maken ons samen sterk voor slimme functionaliteit. We zetten met een klein team alles op alles om een implementatie te fiksen. Maar we blazen ook samen stoom af bij de voetbaltafel of de xbox. En we spenderen elke maand gewoon een hele middag aan onszelf – de stand van zaken, nieuwe ideeën, een borrel. Kijk, dat is Boltrics. We vergelijken logistieke dienstverleners graag bij een peloton dat alleen sámen op topsnelheid komt. We zien het intern niet anders. Als een winning team. Without a doubt.

De sollicitatietips van Boltrics

 • Solliciteren via Teams | Boltrics Sollicitatietips

  Solliciteren via Teams: zo sta je met 1-0 voor!

  In maart 2020 stond er van de één op de andere dag een flinke uitdaging voor de deur: thuiswerken én heel veel videobellen. Ook vandaag de dag is dit nog het geval, wat betekent dat veel bedrijven de sollicitatiegesprekken via teams voeren. Mét de camera......

 • Solicitatietips; doorloop de 6 fases in jouw reis naar een nieuwe uitdaging

  #OPENTOWORK: Doorloop de 6 fases in jouw reis naar een nieuwe uitdaging

  In de afgelopen maanden hebben we gezien dat het met de ene branche beter gaat dan met de andere. Gelukkig gaat het in softwareland tot nu toe vrij goed. Helaas geldt dit niet voor alle branches. Op de vraag: ‘waarom ben je op zoek naar......

 • 2 jaar werkervaring gevraagd? Laat je niet zomaar uit het veld slaan

  Na een aantal mooie studiejaren die in het teken staan van interessante colleges, vriendschappen voor het leven én vooral heel hard werken, heb je dan eindelijk je diploma op zak. Je bent klaar om te tekenen voor je droombaan en je kennis in de praktijk......

Mellany Zeegers | Boltrics

Stel je vraag aan Mellany

Ondanks onze grote ambities zijn we een hele platte organisatie met een gezellige en informele sfeer. Dat moet ook wel, want veel van wat we hier doen is teamwork. We maken hier geen plannen voor in de la, maar werken samen aan praktische oplossingen. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dat doen we richting klanten én onze collega’s. Die duidelijkheid zorgt ervoor dat je hier snel op de juiste plek komt. Samen met jou kijk ik graag waar jouw ambities liggen. Heb je een passende vacature gezien en denk je dat wij de perfecte match vormen? Neem dan gerust contact met mij op. Vul onderstaand formulier in of stuur je CV naar hrm@boltrics.nl en we nemen contact met je op!

Houd jij wel van een uitdaging? En zit je niet graag stil?

We helpen je graag verder met de volgende stap in je carrière. Laat je contactgegevens hier achter zodat wij contact met je kunnen opnemen.