Whitepaper: Cybercriminaliteit, beveilig uw data. Beveilig uw reputatie

De logistieke database groeit en daarmee ook de aantrekkingskracht die het heeft op criminelen. Maar bij de transformatie van systemen worden vaak belangrijke veiligheidsfactoren verwaarloosd. Hoe zorgt u dat uw systeem bestand is tegen ongewenste indringers? En wanneer het doemscenario u toch treft, hoe kunt u eventuele schade beperken?

Voorzorgsmaatregelen om de kans op een hack te minimaliseren

Het gebruik van data en de manier waarop dit bi-directioneel wordt gedeeld zal in de toekomst alleen maar verder toenemen. Enerzijds biedt het u de kans om processen verder te optimaliseren en beter in te spelen op klantbehoeftes. Anderzijds vormt deze data ook een goudmijn voor cybercriminelen. Hoe voorkomt u een hack?

Met de voorzorgsmaatregelen uit ons whitepaper minimaliseert u de kans op een succesvolle hack.

Nieuwsgierig? Een sneak peak van de 5 tips

Download

  • * Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.