Whitepaper: De quick wins voor een soepel douaneproces

Als logistiek dienstverlener bent u gericht op internationale handel en krijgt u op een of andere manier met de douane en gerelateerde overheidsinstanties te maken. De douane speelt in de internationale handel een cruciale rol – zij geven immers de uiteindelijke toestemming tot invoeren of uitvoeren, verstrekken vergunningen en hebben een adviserende rol. Hoe kunt u als logistiek dienstverlener uw douaneprocessen optimaliseren?

Verbeter de efficiency en reduceer de foutmarge met flexibele, intelligente processen

De douane accepteert geen foutieve aangiftes, maar misschien nog wel belangrijker zijn de consequenties voor de relatie met uw klanten en opdrachtgevers. Zendingen kunnen vertragingen oplopen, wat leidt tot te late leveringen en soms zelfs boetes. Dat wilt u uiteraard zoveel mogelijk voorkomen.

6 tips voor een soepele samenwerking met de douane

Net als in elke andere relatie is het raadzaam uw relatie met de douane goed te onderhouden. Waar moet u opletten? Wij hebben 6 aandachtspunten voor u samengebracht in ons whitepaper.

Downloaden

  • * Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.