Whitepaper: Een gestroomlijnd e-fulfilment proces in 7 stappen

Onze leefwereld vindt steeds meer online plaats. Dat geldt ook voor het aantal online aankopen. En waar het aantal online geplaatste bestellingen toeneemt, neemt ook de vraag naar bedrijven die e-fulfilment verzorgen vrijwel evenredig toe. Het resultaat? Nieuwe kansen voor traditionele logistiek dienstverleners om hun activiteiten uit te breiden. Maar wat zijn de uitdagingen in deze nieuwe markt? En waar moet u op letten als u als logistiek dienstverlener intreden hierin doet? U leest het in ons whitepaper.

Van traditionele logistiek naar fulfilment logistiek

Bent u nieuw op het gebied van e-fulfilment? Dan zult u moeten wennen aan het speelveld. Met nieuwe uitdagingen en processen die net even iets anders gaan dan u gewend bent, is de overstap van traditionele logistiek naar e-fulfilment geen gemakkelijke. Hoe zorgt u voor een succesvolle overstap? Met deze 7 stappen bent u goed op weg.

Download

  • * Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.