Whitepaper: De ingrediënten voor een succesvolle software implementatie.

Alles loopt op rolletjes: doorlooptijden worden verkort, SLA’s worden nagekomen, marges worden vergroot en klanten overladen u met complimenten. Het is de wens van elke logistieke dienstverlener. Maar hoe kunt u deze wens realiseren? Hoe stroomlijnt u uw bedrijfs- en logistieke processen, zonder dat u er nog omkijken naar heeft? En hoe voorkomt u dat uw software implementatie een kostbare verspilling van euro’s, resources en tijd wordt?

Een keuze gemaakt, en dan?

De doelstellingen zijn helder, een geschikt softwarepakket is gevonden en de klik met de leverancier is er. U bent ervan overtuigd dat het pakket uw wensen en behoeften kan ondersteunen en u met deze keuze voor de komende jaren gebeiteld zit. Dat was stap 1, nu volgt de volgende stap; de implementatie van de software. Waar moet u beginnen en waar moet u opletten?

Een guideline voor een soepel selectietraject

We hebben de randvoorwaarden die als belangrijkste sleutelelementen gelden voor u samengebracht in één whitepaper. Van selectie tot go-live.

Downloaden

  • * Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.