Whitepaper: Kiest u voor maatwerk of voor een (branche)standaard oplossing?

Het maken van een keuze tussen maatwerk of een (branche)standaard oplossing gaat niet over één nacht ijs. Met de krappe marges is een miskoop zelfs het laatste wat u kunt gebruiken. Des te belangrijker om een keuze te maken die op korte én lange termijn u moeiteloos kan ondersteunen. Maar welke oplossing past het beste bij uw organisatie nu én in de toekomst? U leest er alles over in ons whitepaper.

7 vragen om te bepalen wat het beste bij uw situatie past

Het maken van een goede afweging, begint bij een goed inzicht in de voordelen. Daarnaast is het belangrijk om bij uzelf na te gaan, welke voordelen vind ik belangrijk? Lage kosten, het kunnen voortzetten van een groeiambitie of het gemakkelijk mee kunnen gaan met de ontwikkelingen op het gebied van IT?

Nieuwsgierig? Bekijk dan snel onderstaande video

Download

  • * Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.