Whitepaper: Overtuig uw baas van de voordelen van Power BI

Wereldwijd is de afgelopen twee jaar ruim 90% van de data gecreëerd. En naar mate we steeds meer ‘connecten’ met een steeds groter aantal devices zal dat de komende jaren alleen maar toenemen. Al deze data biedt de kans om nieuwe inzichten te verkrijgen, uw bedrijf wendbaarder te maken en vragen te beantwoorden die voorheen buiten uw bereik waren.

De vraag is echter; hoe zorgt u ervoor zorgen dat u deze data – opgeslagen in verschillende systemen en bestanden – eenvoudig kunt “lezen” en “begrijpen”? En hoe voorkomt u dat u daar minstens een uur voor nodig heeft?

Zet uw KPI’s om in visuele rapportages met Power BI

Met de introductie van Power BI kunt u zich de moeite en tijd besparen. De BI-tool kan u volledige controle geven over al uw gegevens, meer inzicht geven en uw medewerkers ondersteunen hun doelen te bereiken óf zelfs te overtreffen. Zonder te hoeven “worstelen” met verschillende in gebruik zijnde systemen om te begrijpen hoe uw organisatie ervoor staat. Power BI stelt u in staat gegevens uit verschillende bronnen in slechts een paar minuten te transformeren in aansprekende tabellen en grafieken.

Bent u overtuigd van de voordelen? Maar kan uw baas nog wel wat overtuiging gebruiken?

Download het whitepaper en gebruik de tips om uw baas en/of de belangrijkste beslissers in uw organisatie te overtuigen waarom Power BI de beste oplossing is voor uw bedrijf.

Downloaden

  • * Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.